Kerst 2019

Kerstdiner 2019

Zowel op 25 als 26 december bieden wij u de gelegenheid om in ons restaurant of brasserie te genieten van een overheerlijk 4-gangen keuzemenu. Het is ook mogelijk om deze gerechten à la carte te bestellen. Vanaf 16.00 uur kunt u een tafel reserveren. U heeft de keuze uit diverse aanvangstijden, op basis van beschikbaarheid.

Prijs volwassene vanaf: € 42,50 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jaar vanaf: € 23,50 p.p.
Kind t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

MENUKAART KERSTDINER

AMUSE 

VOORGERECHTEN
Gerookte paling | Brunoise van rode biet en appel | Crème van camembert
- Trio van zalm | Cerviche | Zalmtartaar | Bonbon van gerookte zalm | Gevuld met roomkaas | Geserveerd met frisse citroen yoghurt dillesaus
- Rundercarpaccio | Truffelmayonaise | Pijnboompitten | Krokant van Parmezaan | Tomaten Kaviaar
- Gekonfijt wilde eendenborst | Salade van zuurkool | Sinaasappel | Geserveerd met siroop van steranijs en port
- Buffalo mozzarella | Salade van Cherry tomaatjes | Huisgemaakte pesto | Gegrilde paprika | Knoflook crostini*

SOEPEN
- Bospaddenstoelen soep | Truffeltapenade | Eekhoorntjesbrood*
- Tomatensoep | Crème van mascarpone en olijfolie | Gehaktballetjes
- Wildbouillon | Wildpoulet | Groene kruiden | Shiitake

HOOFDGERECHTEN
Wilde zalmfilet | Saffraan risotto | Garnalensaus
- Gebakken tournedos | Pompoenmousseline | Rode wijnsaus
- Zacht gegaarde kalfslende | Krokant gebakken zwezerik | Appel calvados saus
- Gebakken varkenshaas | Hete bliksem | Mosterd roomsaus
- Hertenfilet | Notenkorst | Paddenstoelen duxelles | Rode portsaus
- Tortelloni | Gevuld met pompoen | Geserveerd met geitenkaas | Tomaat | Walnoot | Mascarponesaus*

NAGERECHTEN
Proeverij van diverse nagerechten

*Vegetarische gerechten