De 8 van Drachten

Welkom bij de 8 van Drachten: dé jaarlijkse sportieve uitdaging die zowel lokale atleten als enthousiaste deelnemers van ver buiten de regio samenbrengt! De 8 van Drachten is een niet te missen evenement dat bekend staat om zijn sfeer, uitdagende parcours en gemeenschapsgevoel.

Elk jaar komen deelnemers bijeen om deel te nemen aan deze opwindende hardloopwedstrijd. De route slingert door de schilderachtige straten en groene parken van de stad, waardoor deelnemers een unieke kans krijgen om de lokale schoonheid te ervaren, terwijl ze hun grenzen verleggen met de 8 van Drachten.

De Acht van Drachten is niet alleen een race, maar ook een viering van gemeenschap en fitheid. Lokale bedrijven, verenigingen en vrijwilligers werken samen om dit evenement mogelijk te maken en een onvergetelijke ervaring te bieden aan zowel deelnemers als toeschouwers. Het is een dag waarop de stad tot leven komt met opwinding en waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om hun passie voor hardlopen te delen!

Toeschouwer of deelnemer?

Of u nu een doorgewinterde hardloper bent die op zoek is naar een uitdagend parcours om uw grenzen te testen, of een nieuwkomer die op zoek is naar een leuke manier om fit te worden, de 8 van Drachten heeft voor elk wat wils. Met verschillende routes en leeftijdsgroepen is er een race voor iedereen, van beginners tot ervaren renners.

Bovendien biedt de 8 van Drachten niet alleen een geweldige sportieve ervaring, maar ook tal van mogelijkheden om als toeschouwer uw favoriete hardloper aan te moedigen! Kortom, de Acht van Drachten is veel meer dan alleen een hardloopwedstrijd!

Overnachten tijdens de 8 van Drachten?

Komt u van ver en wilt u uitgerust beginnen aan uw hardloopwedstrijd? Boek dan bij ons één van de heerlijke comfortabele hotelkamers. Verder kunt u natuurlijk ook heerlijk bij ons ontbijten, lunchen of dineren.