Business & Events

Hybride vergadering

Tijdens de coronacrisis werkt u op advies van de Rijksoverheid zoveel mogelijk thuis. Een hybride vergadering biedt de mogelijkheid om meetings toch virtueel door te laten gaan. In samenwerking met Valk Online en onze vaste AV-partner bieden wij de volgende pakketten:

HYBRIDE PLUG&PLAY
1 hotel, 1 zaal/boardroom en online kijkers
Een livestream met één camera waarmee 4G streaming mogelijk wordt via eigen vergadersoftware zoals Microsoft Teams of Zoom. Daarnaast leveren wij 1 microfoon en bekabeling. Interactie is mogelijk op zaalniveau met chatfunctie.

HYBRIDE DYNAMIC
1 hotel, 2 camera's, online/offline interactie
Een livestream via een professioneel vergaderplatform, met twee camera's, uitgebreide videoregie en inbelmogelijkheden. Daarnaast leveren wij 2 microfoons, 2 luidsprekers en mogelijk twee technici voor livestream ondersteuning en camerabediening tijdens de bijeenkomst. Interactie mogelijk met videobellen en met live Q&A.

Geïnteresseerd in een hybride vergadering in ons hotel? Onze medewerkers van de afdeling Sales helpen u graag om op basis van uw wensen en voorkeuren een geschikt pakket te bepalen. Prijzen van de pakketten zijn op aanvraag. Of boek hier direct één van de pakketten.

Afdeling Sales (op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00 uur)                
T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com