Business & Events

Hybride vergadering

Tijdens de coronacrisis werkt u op advies van de Rijksoverheid zoveel mogelijk thuis. Een hybride vergadering biedt de mogelijkheid om meetings toch virtueel door te laten gaan. In samenwerking met Valk Online en onze vaste AV-partner bieden wij diverse pakketten. Het meest geboekte pakket beschrijven we hieronder uitgebreid. De overige drie pakketten kunt u hier bekijken.

HYBRIDE PLUG&PLAY
1 hotel, 1 zaal/boardroom en online kijkers
Een livestream met één camera waarmee streaming mogelijk wordt via eigen vergadersoftware zoals Microsoft Teams of Zoom. Daarnaast leveren wij 1 of 2 microfoons en bekabeling. Interactie is mogelijk op zaalniveau met chatfunctie.

De camera positie

1. De camera achterin de zaal om de spreker en het presentatiescherm in beeld te brengen. De positie van de camera op deze plek is geschikt voor het geven van een presentatie of een training. Zowel de fysieke- als online deelnemers kunnen de presentatie en training goed bekijken én horen.
2. De camera naast de spreker om interactie met de zaal in beeld te brengen. De positie van de camera op deze plek is geschikt voor een groepsvergadering, waarbij zowel de fysieke deelnemers in de zaal als de online deelnemers allen zichtbaar én hoorbaar zijn.

Geïnteresseerd in een hybride vergadering in ons hotel? Onze medewerkers van de afdeling Sales helpen u graag om op basis van uw wensen en voorkeuren een geschikt pakket te bepalen. Prijzen van de pakketten zijn op aanvraag.

Afdeling Sales (op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00 uur)                
T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com