Hybride vergadering

Vergaderen op afstand & online bijeenkomsten Hotel Drachten

Thuiswerken is steeds vaker de norm. U en uw collega's of werknemers rijden waarschijnlijk niet elke dag meer op en neer naar een locatie, maar volgen vergaderingen en bijeenkomsten op afstand, middels een virtuele oplossing zoals een livestream. Een hybride vergadering biedt de mogelijkheid om meetings toch (op afstand) door te laten gaan. In samenwerking met Valk Online en onze vaste AV-partner AV-Vision bieden wij bij Hotel Drachten diverse pakketten. Het meest geboekte pakket met betrekking tot online veragderingen/meetings beschrijven we hieronder uitgebreid. De overige drie pakketten kunt u hier bekijken.

Hybride Plug & Play

1 hotel, één of meerdere zaal/boardroom en online kijkers
De live-stream van de bijeenkomst wordt mogelijk via eigen vergadersoftware zoals Microsoft Teams of Zoom. Het is mogelijk om de vergadering op te nemen, en/of verbinding te maken met meerdere zalen en/of locaties. Daarnaast leveren wij 1 of 2 microfoons en bekabeling. Interactie is mogelijk op zaalniveau met chatfunctie. Zowel de fysieke- als online deelnemers kunnen de presentatie/training goed bekijken én horen.

De camera positie

1. De camera achterin de zaal om de spreker van de (online) vergadering en het presentatiescherm in beeld te brengen. De positie van de camera op deze plek is geschikt voor het geven van een (online) presentatie of een training. Zowel de fysieke- als online deelnemers kunnen de presentatie en training goed bekijken én horen.
2. De camera naast de spreker om interactie met de zaal in beeld te brengen. De positie van de camera op deze plek is geschikt voor een (online) groepsvergadering, waarbij zowel de fysieke deelnemers in de zaal als de online deelnemers allen zichtbaar én hoorbaar zijn.

Mogelijkheden online congres of virtuele bijeekomst

Vanuit onze AV partner AV-Vision is er veel mogelijk op het gebied van online meetings. Een compleet (deels online) congres organiseren met meerdere zalen, online verbindingen, opnames en ook de verlichting uit handen geven? Geen probleem! Door de ondersteuning van het AV team kunt u volledig focus leggen op het evenement, en kunt u daarbij het techniek overlaten aan ons. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Onze AV partner heeft veel ervaring met custom made projecten, waarbij de online en technische inrichting van uw congres speciaal op uw wensen zijn afgestemd. 

Een (deels) virtuele meeting organiseren in Drachten?

Geïnteresseerd in een hybride vergadering in ons hotel? Onze medewerkers van de afdeling Sales helpen u graag om op basis van uw wensen en voorkeuren een geschikt pakket te bepalen. Prijzen van de pakketten zijn op aanvraag.

Afdeling Sales (op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00 uur)                
T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com