Beleef een onvergetelijke dag bij De Naturij

Bent u op zoek naar een leuk en educatief uitje voor het hele gezin in de buurt van Hotel Drachten? Ontdek De Naturij in Drachten, een veelzijdig natuur- en speelpark waar plezier en leren hand in hand gaan. Deze populaire bestemming in Friesland biedt een breed scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden en is de ideale plek voor een dag vol avontuur en ontdekking.

De Naturij: een paradijs voor kinderen en natuurliefhebbers

De Naturij is een uitgestrekt park dat zich richt op het verbinden van kinderen met de natuur. Hier kunnen jonge bezoekers kennismaken met diverse dieren, van schattige konijnen en geiten in de kinderboerderij tot eigenwijze pony's en nieuwsgierige ezels. De dierenverblijven zijn zo ontworpen dat kinderen de dieren van dichtbij kunnen bekijken en zelfs kunnen aaien, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Veel speelmogelijkheden

Naast de dierenverblijven biedt De Naturij tal van speelvoorzieningen die garant staan voor urenlang speelplezier. Het park beschikt over een grote buitenspeeltuin met spannende klimtoestellen, glijbanen en schommels. Voor regenachtige dagen is er een ruime binnenspeeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen en ravotten.

Een van de hoogtepunten van De Naturij is het verkeerspark, waar kinderen op een leuke en interactieve manier kennis kunnen maken met verkeersregels. Ze kunnen hier met skelters rondrijden en zo spelenderwijs leren hoe ze zich veilig in het verkeer kunnen bewegen.

Plan uw bezoek aan De Naturij in Drachten

De Naturij is gemakkelijk bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid. Het park is het hele jaar door geopend, met speciale evenementen en activiteiten tijdens de schoolvakanties. Bezoek de website van De Naturij voor actuele openingstijden, toegangsprijzen en een overzicht van de geplande activiteiten.

Maak van uw volgende gezinsuitje een onvergetelijke ervaring door een bezoek te brengen aan De Naturij. Hier combineren kinderen leren met spelen, terwijl ouders genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Bent u op zoek naar andere activiteiten in de natuur in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten, kijk dan hier voor de mogelijkheden betreft wandelen of fietsen.