Over ons - Van der Valk Hotel Drachten

Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Oprichter Martinus van der Valk heeft gezorgd voor ruim 800 familieleden. In januari 2001 openden mijn ouders (Corry van der Valk en Tjomme Langebeek) het hotel in Drachten.

Hotel Drachten, Groningen-Hoogkerk, Texel-De Koog

In 2021 was het 20 jaar geleden dat de toekan neerstreek in Drachten. Een jubileum waar we trots op zijn! Mijn ouders, Corry en Tjomme, droegen ruim twee jaar geleden het hotel aan mij over. Mijn broers Stijn en Derk runnen ook elk hun eigen Van der Valk vestiging; Stijn heeft sinds 2017 de leiding in Groningen-Hoogkerk, en Derk runt sinds 2021 samen met zijn vriendin Lisa de vestiging Van der Valk Hotel Texel-De Koog.

Verrassend vanzelfsprekend

Met onze ligging aan de a7 en andere uitvalswegen, het busstation (Transferium Oost) achter ons hotel en onze ligging vlakbij Nationaal Park De Alde Feanen brengt Van der Valk Hotel Drachten de begrippen business, het 'even weg' gevoel en comfort samen. Comfortabel genieten, zo zouden we het willen noemen. Dit comfort willen we toegankelijk maken voor iedereen. Wij zijn altijd uw vertrouwde adres voor comfortabele overnachtingen, een heerlijk diner of voor een gezellig samenzijn. Wij doen ons best onze dienstverlening af te stemmen op uw behoeften. Voor verbeteringen en suggesties staan wij altijd open. Het familiebedrijf Van der Valk staat voor vriendelijke service met een verrassende invulling. Verrassend vanzelfsprekend. Blijvend vertrouwd. Zo brengen wij persoonlijk comfort dichtbij.

Wees welkom in Hotel Van der Valk Drachten!

Sjoerd Langebeek