VOOR ONZE JONGSTE GASTEN

VALK KIDS BIJ HOTEL DRACHTEN

Toe aan een knus gezinsuitje? Dat kan bij Van der Valk Hotel Drachten. Voor extra gezelligheid met uw gezin wordt er een kinderbedje toegevoegd aan uw comfortabele 2-persoonskamer. De kinderen in ons hotel worden zelfs verwend met een speciaal kids-pakketje. In dit pakketje zit shampoo en andere leuke spulletjes voor onder de douche. Een ideale oplossing voor een ontspannen en kindvriendelijk verblijf.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens uw (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu! Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Ontdek talloze uitstapjes tijdens uw verblijf bij Van der Valk! In Drachten zijn er verschillende mogelijkheden voor leuke uitstapjes met het hele gezin. In ons hotel vindt u een grote bowlingbaan, de perfecte plek voor een gezellig en actief middagje plezier. Daarnaast beschikt Drachten over een trampolinepark waar jullie samen kunnen springen, een kinderboerderij om schattige dieren te ontmoeten en een zwembad om lekker te plonsen. De mogelijkheden zijn breed voor een dag vol lachen, spelen en ontdekken in Drachten.