Aanbiedingen

Ontdek de beste deals!

Met onze deals boekt u voordelig een of meerdere nachtjes weg. Overnacht in Drachten en ontdek de leuke omgeving, het gezellige centrum of breng een bezoekje aan onder andere Sneek en Leeuwarden. Wacht niet te lang met boeken, want de deals verschillen per periode.
Wij kijken ernaar uit u te ontvangen in Hotel Drachten!

Voor wie besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Drachten en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.

Geniet extra voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Drachten met de Bestseller! Met de Bestseller-deal boekt u een overnachting, inclusief ontbijt + kosteloos annuleren tot 14:00 uur één dag voor aankomst.

Arrangement

Zondagsdeal

Met de Zondagsdeal van Van der Valk Hotel Drachten geniet u van een heerlijke overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet. U kunt zich na een dagje erop uit getrokken te zijn lekker laten verwennen met een portie bitterballen op ons prachtige terras en uitgebreid lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant.