Naar de bioscoop in Drachten

Een regenachtige dag of een echte film liefhebber? Bezoek dan Bios Drachten. Deze moderne en goed uitgeruste bioscoop biedt een breed scala aan films voor alle leeftijden en smaken, waardoor het de perfecte bestemming is voor een avondje uit of een gezellig dagje weg.

Filmaanbod bios Drachten

Het filmprogramma van de bioscoop in Drachten is gevarieerd en dynamisch, met een mix van de nieuwste Hollywood-kaskrakers, internationale films, en Nederlandse producties. Daarnaast worden er regelmatig speciale voorstellingen en evenementen georganiseerd, zoals filmpremières, thema-avonden, en kinderfeestjes. Voor de jongste bezoekers zijn er speciale kinder en familiefilms, waardoor een bezoek aan de bioscoop een leuke ervaring is voor het hele gezin.

Diner en movie arrangement

De bioscoop in Drachten biedt tal van voordelen en gemakken voor haar bezoekers. Zo zijn er ruime parkeermogelijkheden in de buurt en is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast kunt u vooraf uw tickets online reserveren, waardoor u verzekerd bent van de beste plaatsen. Ook kunt u het diner en movie arrangement bij ons boeken.Dit arrangement combineert een heerlijk driegangendiner in ons sfeervolle restaurant met een spannende filmervaring in de bioscoop. Perfect voor een romantische avond, een leuk uitje met vrienden of een gezellige familiebijeenkomst.

Geniet van eten en drinken

Een bezoek aan de bioscoop is niet compleet zonder iets lekkers te eten of te drinken. De bioscoop in Drachten heeft een uitgebreide snackcorner waar u drinken en heerlijke snacks kan bestellen zoals natuurlijk popcorn. Benieuwd naar wat er op dit moment draait in de bioscoop? Klik hier voor het filmaanbod.