Dineren bij Van der Valk Drachten

Lekker uit eten in Drachten? Wees welkom bij Van der Valk Hotel en Restaurant Drachten. Bij ons kunt u genieten van heerlijke dinergerechten. Ons à la carte diner bevat een verscheidenheid van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht! Bij Van der Valk Hotel en Restaurant Drachten bent u met uw gezin, vrienden, partner aan het juiste adres voor een heerlijk diner.

Uit eten bij Restaurant Drachten

Hoe fijn is het als er voor u wordt gekookt? Onze keukenbrigade en het bediende personeel zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Onze menukaart is uitgebreid met vegetarische en veganistische gerechten. Daarnaast maken we vanzelfsprekend gebruik van verse producten en maken we bewuste keuzes, door bijvoorbeeld uitsluitend te kiezen voor visproducten die voorzien zijn van een keurmerk.

Gezellig uit eten in Drachten

Tussen 12.00 en 22.00 uur serveren wij onze dinergerechten. Neem plaats in ons restaurant, of bij mooi weer, op ons terras! Op onze à la carte menukaart staan diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Ook aan onze vegetarische en veganistische gasten is gedacht! Gaat u voor de curry, de kipsaté, zalmfilet of de ‘oude vertrouwde’ schnitzel?

Bekijk hier de menukaart

Openingstijden restaurant - diner

Wij serveren het diner dagelijks van 12.00 tot 22.00 uur. De openingstijden van ons restaurant en het terras zijn als volgt:

Openingstijden restaurant
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 23:00 uur.
Zaterdag en zondag van 09:00 - 23:00 uur.
Openingstijden terras (indien mooi weer)
Dagelijks van 8:00 - 23:00 uur.
Openingstijden keuken
Dagelijks van 10:00 - 22:00 uur.

Tafel reserveren voor het diner?

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Zowel met als zonder hotelovernachting kunt u een tafel reserveren via onze receptie via het telefoonnummer (+31) 512 52 07 05, of reserveer uw tafeltje online via onderstaande button.

Reserveer hier uw tafel