Kindvriendelijk restaurant in Drachten

Welkom bij Van der Valk Hotel Drachten, waar we niet alleen onze volwassen gasten verwennen, maar ook de jongste leden van het gezin. Tijdens het wachten op het eten hebben wij vanzelfsprekend voldoende kinderstoelen, kleurplaten en kleurpotloden beschikbaar.

Kindermenu

Wij hebben voor de kleintjes een speciaal kindermenu.  Het menu is speciaal samengesteld om zelfs de meest kritische kleine eters te verrassen en tevreden te stellen. Zo kunt u denken aan een frikandel, kipnuggets, pancakes en uiteraard een kinderijsje.

Kindermenu

Ontdek de omgeving

Naast het genieten van ons heerlijke eten, biedt de omgeving van Van der Valk Hotel Drachten ook tal van activiteiten voor kinderen. Van bowlen tot wandelen door verschillende natuurgebieden, er is altijd wel iets te beleven voor het hele gezin. Verken de prachtige natuurlijke omgeving en maak onvergetelijke herinneringen met uw kinderen.

Bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Drachten is gemakkelijk bereikbaar. Gelegen in een strategische locatie, bieden wij voldoende parkeergelegenheid en zijn we goed verbonden met verschillende transportmogelijkheden, zodat u zonder stress bij ons kunt komen genieten.

Geniet van een heerlijke maaltijd met uw gezin bij Van der Valk Hotel Drachten!