Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Kerst bij Hotel Drachten

Schuif aan tijdens de feestdagen

Wat zijn uw plannen met de feestdagen? Kom op eerste en tweede kerstdag gezellig brunchen met de hele familie! Liever 's avonds uitgebreid dineren? Schuif aan bij het dinerbuffet of 4-gangen kerstdiner!

Begin de dag goed met een goed ontbijt bij Van der Valk Restaurant Drachten! Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten* kunnen dagelijks genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet.

*Zonder hotelovernachting kunt u alleen gebruik maken van het ontbijtbuffet op basis van reservering.

Restaurant Hotel Drachten

À la carte lunch en diner

Let op! Tijdens Oudjaarsdag hebben wij aangepaste openingstijden voor het diner. Op zondag 31 december sluit onze keuken om 19.00 uur.

Dagelijks bent u van 8.00 tot 23.00 uur van harte welkom in ons restaurant voor een uitgebreide lunch, heerlijk diner of een kop koffie, ook zonder hotelovernachting.

Start u de zondag goed met de uitgebreide Zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Drachten? De brunch wordt in buffetvorm gepresenteerd. Reserveer een tafel, want vol is vol!

Mogelijkheden besloten feest

Iets te vieren?

Verjaardag van oma, trouwerij, jubileumfeest of een collega die met pensioen gaat? Vier uw besloten feest bij Van der Valk. Bekijk alle mogelijkheden rondom buffetten en drankenarrangementen in onze brochure!

Voor de kleine gasten

Kindermenu

Bij Van der Valk Restaurant Drachten is uiteraard ook aan de kleine gasten gedacht! Kinderen kunnen kiezen uit verschillende gerechten en een heerlijk kinderijsje! Bekijk alvast het kindermenu.

Restaurant Drachten

Restaurant langs A7

Op zoek naar een goed bereikbaar restaurant langs de A7? Het restaurant van Van der Valk Drachten is de perfecte uitvalsbasis voor een zakelijke lunch, het opladen van uw elektrische auto of om even aan het werk te gaan. Loop binnen en neem plaats in het sfeervolle restaurant.

restaurant

Schuif aan

Welkom in onze brasserie!

De Brasserie; onze hotelwaardige bar waar het heerlijk vertoeven is. Een geliefde plek van onze gasten voor een kopje koffie/thee, of een borreltje. Wees welkom! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt.