Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Begin de dag goed met een goed ontbijt bij Van der Valk Hotel Drachten! Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten* kunnen dagelijks genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet.

*Zonder hotelovernachting kunt u alleen gebruik maken van het ontbijtbuffet op basis van reservering.

Restaurant Hotel Drachten

À la carte lunch en diner

Dagelijks bent u van 8.00 tot 23.00 uur u van harte welkom in ons restaurant voor een uitgebreide lunch, heerlijk diner of een kop koffie, ook zonder hotelovernachting.

Start u de zondag goed met de uitgebreide Zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Drachten? De brunch wordt in buffetvorm gepresenteerd. Reserveer een tafel, want vol is vol!

Voor de kleine gasten

Kindermenu

Ook aan de kleine gasten is gedacht! Kinderen kunnen kiezen uit verschillende gerechten en een heerlijk kinderijsje! Bekijk alvast het kindermenu.

Verras uw Valentijn

Valentijnsdiner

Geniet van ons heerlijke 4-gangen diner met uw geliefde op Valentijnsdag. Wees welkom bij Hotel Drachten, ook als u niet bij ons overnacht!

restaurant

Schuif aan

Welkom in onze brasserie!

De Brasserie; onze hotelwaardige bar waar het heerlijk vertoeven is. Een geliefde plek van onze gasten voor een kopje koffie/thee, of een borreltje. Wees welkom! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt!