Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt bij Van der Valk Hotel Drachten! Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten* kunnen dagelijks genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet.

*Zonder hotelovernachting kunt u uitsluitend op basis van een telefonische reservering gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Restaurant Hotel Drachten

À la carte lunch en diner

Schuif aan voor een à la carte lunch of diner in ons sfeervolle restaurant of in de brasserie! Geniet van onze mooie streek- en seizoensgerechten. Onze keukenbrigade zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Reserveer direct een tafel.

Zondagsbrunch 2.0

De zondag goed beginnen?

Geniet iedere zondag van de uitgebreide, luxe Zondagsbrunch 2.0 in ons hotel. Vanwege de huidige maatregelen serveren de we brunch uit aan tafel. De brunch bestaat uit soep, diverse broodjes en luxe beleg, warme gerechten, salades en vruchtensappen. We sluiten af met een feestelijk Grand Dessert. Bekijk hiernaast alle informatie en reserveer een tafel!

Kerst bij Hotel Drachten

Schuif aan tijdens de feestdagen

Vier kerst met uw gezelschap bij Hotel Drachten. Schuif met de kerstdagen aan bij Hotel Drachten en geniet optimaal van het samenzijn met uw gezelschap! Komt u bij ons brunchen of liever dineren? Het is beide mogelijk! Bekijk hiernaast alle mogelijkheden!

Vier een gezellig samenzijn met een High Tea. Geniet van de lekkerste zoete en hartige lekkernijen.
Een zwangere vriendin verrassen? Reserveer een Babyshower High Tea! De tafels zullen prachtig gedekt zijn in de gewenste kleuren blauw en/of roze.

restaurant

Schuif aan

Welkom in onze brasserie!

De Brasserie; onze hotelwaardige bar waar het heerlijk vertoeven is. Een geliefde plek van onze gasten voor een kopje koffie/thee, een borreltje of een (babyshower) High Tea. Wees welkom! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt!