Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant Hotel Drachten

À la carte lunch en diner

Kom heerlijk eten in Drachten bij Van der Valk!

Dagelijks bent u van 8.00 tot 23.00 uur van harte welkom in ons restaurant voor een uitgebreide lunch, heerlijk diner of een kop koffie, ook zonder hotelovernachting.

Brasserie Drachten

Borrelen in Drachten

Geniet in onze brasserie van een speciaalbiertje, een cocktail of een wijntje. Laat u verassen door onze barkaart! Wilt u uw diner nuttigen in onze brasserie? Ook dat is mogelijk! Kom lekker borrelen of eten in Drachten.

Onze brasserie is dagelijks geopend van 17.00 tot 23.00 uur.

Start u de zondag goed met de uitgebreide Zondagsbrunch bij Van der Valk Hotel Drachten? De brunch wordt in buffetvorm gepresenteerd. Reserveer een tafel, want vol is vol!

Begin de dag goed met een goed ontbijt bij Van der Valk Restaurant Drachten! Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten* kunnen dagelijks genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet.

*Zonder hotelovernachting kunt u alleen gebruik maken van het ontbijtbuffet op basis van reservering.

Mogelijkheden besloten feest

Iets te vieren?

Verjaardag van oma, trouwerij, jubileumfeest of een collega die met pensioen gaat? Vier uw besloten feest bij Van der Valk. Bekijk alle mogelijkheden rondom buffetten en drankenarrangementen in onze brochure!

Voor de kleine gasten

Kindermenu

Bij Van der Valk Restaurant Drachten is uiteraard ook aan de kleine gasten gedacht! Kinderen kunnen kiezen uit verschillende gerechten en een heerlijk kinderijsje! Bekijk alvast het kindermenu.

Restaurant Drachten

Restaurant langs A7

Op zoek naar een goed bereikbaar restaurant langs de A7? Het restaurant van Van der Valk Drachten is de perfecte uitvalsbasis voor een zakelijke lunch, het opladen van uw elektrische auto of om even aan het werk te gaan. Loop binnen en neem plaats in het sfeervolle restaurant. Loop binnen in ons restaurant en komt heerlijk in Drachten eten.

restaurant

Werken bij #teamtoucan?

Ontdek onze vacatures!

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten, maar ook ons team het beste te bieden. Je werkt in een open, spontane omgeving en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Kijk op onze vacaturesite en ontdek of er iets voor jou tussen staat. Als dat het geval is, komen wij graag met jou in contact!