Vier kerst bij Van der Valk Hotel Drachten

Houd deze pagina goed in de gaten voor de exclusieve kerstspecials van 2024 en zijn te boeken vanaf 1 september 2024. 

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om kerst te vieren? Geniet van een geweldige ervaring bij Van der Valk Hotel Drachten. 

Overnachten tijdens Kerst

Wilt u graag erop uit tijdens kerst? Boek uw verblijf bij Van der Valk Hotel Drachten en geniet van een luxe overnachting. Bekijk hier onze hotelkamers en appartementen. Na een gezellige dag in Drachten en omgeving kunnen jullie heerlijk ontspannen en uitrusten in het hotel.

Uiteten tijdens Kerst

Bij Hotel Drachten kunt u op een feestelijke manier samen met uw geliefden kerst vieren. Ontdek na een uitgebreid ontbijt Drachten en omgeving en geniet van wat quality time. Neem na een gezellige dag plaats in ons restaurant, waar onze chef-koks de meest verrukkelijke kerstgerechten bereiden, en ontdek onze uitgebreide menukaart. Wilt u na een culinair gerecht nog even na borrelen of een drankje drinken? Neem plaats in onze verbouwde sfeervolle brasserie en sluit je avond hier feestelijk af.

De perfecte uitvalbasis voor Kerst

Kerst vieren bij Hotel Drachten biedt niet alleen de kans om de band met elkaar te versterken, maar ook om te genieten van al het moois wat Drachten en omgeving te bieden heeft. Van gezellige dorpjes tot uitgestrekte natuurgebieden en leuke activiteiten. Vergeet ook niet een strike te werpen in onze bowlingbaan naast het hotel.