Kerstbrunchbuffet in Van der Valk Hotel Drachten

Uit eten met Kerst? Kom bij ons brunchen!

Wilt u tijdens de kerstdagen uit eten? Kom op eerste of tweede kerstdag gezellig met uw familie, vrienden of ander gezelschap genieten van de kerstbrunch bij Van der Valk Hotel Drachten! Ook als u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom! U wordt volledig ontzorgd en kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap. 

Brunchbuffet bij Hotel Drachten, ook zonder hotelovernachting te boeken 

Op eerste en tweede kerstdag heten wij u van harte welkom bij ons brunchbuffet. Wij ontvangen u graag om 11.30 uur. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Vervolgens kunt u genieten van het uitgebreide brunchbuffet met daarop soep, diverse broodjes, luxe beleg, verse salades en een diversiteit aan warme en koude gerechten. Uiteraard sluiten we af met een heerlijk dessert. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt koffie/thee, sappen, frisdranken, tapbier en huiswijn.

Eindtijd van de brunch is circa 14.00 uur.

Kerstbrunchbuffet voor kinderen

Kerstmis is een feest voor iedereen. Aan onze kleine gasten is daarom ook gedacht! Op het buffet staan genoeg gerechten die ook bij de kinderen in de smaak vallen. Daarnaast is speciaal voor kinderen het buffet uitgebreid met poffertjes, friet, snacks en zoetigheden! Er is dit jaar geen speciaal kinderentertainment. Wel is er een leuke 3D-kleurplaat voor onze jongste gasten. 

Prijs kerstbrunch

De prijzen van de kerstbrunch worden later bekend gemaakt!

Kerstbrunch reserveren?

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt! 

U kunt onze kerstbrunch reserveren vanaf 29 augustus 2024.

Kerstbrunchen op 24 december

Wilt u alvast in de feeststemming komen? Kom dan op dinsdag 24 december alvast gezellig bij ons kerstbrunchen. In ons hotel staat het uitgebreide kerstbrunchbuffet al klaar, u hoeft alleen nog aan te schuiven! Wij verwelkomen u graag om 11.30 uur. De invulling van deze kerstbrunch is hetzelfde als de kerstbrunch op 25 en 26 december. De eindtijd van de brunch is omstreeks 14.00 uur. 

De prijzen van de kerstbrunch op 24 december worden later bekend gemaakt!

Betaling vooraf

Let op: bij al onze kerstbrunches is een volledige aanbetaling vereist bij het maken van de reservering. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.