Kerstdinerbuffet bij Van der Valk Hotel Drachten

Uit eten met kerst? Kom genieten van ons kerstdinerbuffet!

Wilt u tijdens de kerstdagen uit eten? Kom met kerst genieten van ons dinerbuffet met uw familie, vrienden of ander gezelschap bij Van der Valk Hotel Drachten. U bent ook welkom als u niet bij ons overnacht! Met kerst uit eten bij Van der Valk betekent dat u niet zelf in de keuken hoeft te staan maar heerlijk kunt genieten van ons uitgebreide dinerbuffet. Daarnaast hoeft u zelf niet de afwas te doen. U kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap!

Uitgebreid dinerbuffet tijdens Kerst

Op eerste en tweede kerstdag heten wij u van harte welkom bij het kerstbuffet van Van der Valk Hotel Drachten. Wij ontvangen u graag om 17.30 uur met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Aansluitend staat het dinerbuffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Denk bijvoorbeeld aan verse salades, tapas en diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Uiteraard sluiten wij af met een heerlijk dessert. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt frisdranken, tapbier en huiswijn. Ter afsluiting serveren wij naar keuze een kopje koffie of thee. Eindtijd van het buffet is circa 20.00 uur.

Kerstdinerbuffet voor kinderen

Natuurlijk is ook aan onze kleine gasten gedacht! Op het buffet staan genoeg gerechten die ook in de smaak vallen bij kinderen. Daarnaast staan er poffertjes, appelmoes, verschillende snacks en friet op het buffet. Er is dit jaar geen speciaal kinderentertainment. Wel is er een leuke 3D-kleurplaat voor onze jongste gasten. 

Prijs kerstdinerbuffet 

De prijzen van het kerstdinerbuffet worden later bekend gemaakt!

Kerstbuffet reserveren?

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt! 

U kunt ons kerstbuffet reserveren vanaf 29 augustus 2024

Betaling vooraf

Let op: bij onze kerstdinerbuffet is er een volledige aanbetaling vereist bij het maken van de reservering. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.