4-gangen à la carte kerstdiner Hotel Drachten

Uit eten met kerst? Kom à la carte dineren bij Hotel Drachten!

Wilt u met kerst heerlijk ontzorgd worden? Kom 's avonds op woensdag 25 december en donderdag 26 december à la carte dineren bij Van der Valk Hotel Drachten. U bent ook welkom wanneer u niet bij ons overnacht. Bij ons wordt u bediend en de meest heerlijke gerechten worden u voorgeschoteld. Geniet optimaal van het samenzijn met uw gezelschap tijdens de kerstdagen. Zowel op eerste als tweede kerstdag bieden wij u de gelegenheid om in ons restaurant of brasserie te genieten van een overheerlijk 4-gangen keuzediner. De menukaart wordt later bekend gemaakt. 

Prijs kerstdiner

De prijzen van het kerstdiner worden later bekend gemaakt!

Kerstdiner reserveren bij Hotel Drachten

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. (Reserveren kan tot max. 8 personen). Alvast bedankt! 

U kunt ons kerstdiner reserveren vanaf 29 augustus 2024. 

Betaling vooraf

Let op: bij de reservering van onze viergangendiner is een volledige aanbetaling vereist voor volwassenen en kinderen van 4-11 jaar. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Het viergangendiner is exclusief consumpties en u dient deze na afloop in het hotel af te rekenen. (Dit geldt ook voor kinderen van 0-3 jaar: eten en consumpties kunt u na afloop betalen). Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.