Over onze brasserie

 Welkom in onze brasserie; een plek waar het heerlijk vertoeven is. Hier vindt u de perfecte mix van een luxueuze hotelervaring en de warmte van een knusse ontmoetingsplek. Of u nu op zoek bent naar een gezellige avond met vrienden, quality time met familie, of een informele setting voor zakelijke gesprekken, onze brasserie biedt het allemaal.

Geniet van een speciaalbiertje, een cocktail of laat u verrassen door onze wijnkaart! Wilt u uw diner nuttigen in onze brasserie, ook dat is mogelijk. U bent van harte welkom! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt!

Bekijk onze barkaart

Openingstijden Brasserie

Onze brasserie is dagelijks geopend van 17.00 tot 23.00 uur. Wanneer de avond valt nodigen we u uit om te genieten van een ontspannen borrel en smaakvolle hapjes in een sfeervolle omgeving. Kom langs en laat u verrassen door al het moois dat onze brasserie te bieden heeft.

Voor grotere gezelschappen is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden gebruik te maken van deze ruimte. Informeer hiervoor bij onze salesafdeling via tel: 0512-586307 of email: sales@drachten.valk.com