Oplaadpunt elektrische auto's

Op zoek naar een strategisch gelegen punt in Friesland waar u uw elektrische auto kunt opladen? Bij ons oplaadpunt kunt u uw elektrische auto opladen terwijl u bij ons ontbijt, luncht, dineert of vergadert!

High Power Charges Drachten

Naast de Tesla laadstations vindt u een viertal High Power Chargers. Deze laadpalen met CCS (4 parkeervakken) en CHAdeMO (2 parkeervakken) plugs voorzien uw elektrische auto van stroom, terwijl u kunt genieten van een kopje koffie in ons restaurant. De snelladers hebben een vermogen van 50 kW & 300 kW. Ook onze 16 Tesla Supercharges zijn geschikt voor elektrische auto's met een CCS aansluiting!

Snellader voor elektrische auto

Bij de parkeerplaatsen die zich links van de hoofdingang van het hotel bevinden, vindt u 3 dubbele AC-laadpunt voor elektrische auto's en is dus geschikt voor zes gelijktijdige gebruikers. Bij dit laadpunt kunt u uw elektrische auto veel sneller opladen dan bij reguliere laadpunten*. De laadplek is geschikt voor ieder type EV en er kan geladen worden tot 22 kWh.

Snelladen bij Hotel Drachten, Friesland

Met snelladers door heel Nederland maken onze Van der Valk Hotels elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dat is handig voor u, én het past in ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor Green Key en doen er alles aan om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Naast deze twee snelladers* beschikken wij ook over twaalf Tesla Superchargers

*Belangrijk: De werkelijke laadsnelheid is afhankelijk van de laadcapaciteit van de auto.