Tesla Superchargers

Snelladen bij Hotel Drachten

Uw Tesla opladen? Dat kan bij Van der Valk Hotel Drachten! Wij zijn een Tesla Supercharger locatie met maar liefst 16 oplaadpunten! Met deze gratis superladers kunt u de Tesla Model S opladen in een aantal minuten, in plaats van uren. Ook andere elektrische auto's met een CCS-aansluiting kunnen sinds kort geladen worden middels deze Tesla Supercharges! De stations zijn strategisch geplaatst om het aantal stops tijdens reizen over lange afstanden te minimaliseren.

Tesla Supercharger langs de A7/N31 in Friesland

Het Supercharger station van Hotel Drachten is strategisch gelegen in de provincie Friesland. Het laadstation met 16 oplaadpunten is gelegen aan knooppunt A7/N31. Terwijl de auto oplaadt kunt u in ons restaurant genieten van een lunch, diner of een kopje koffie.

Tesla snelladen langs de snelweg

De Tesla Supercharger is aanzienlijk krachtiger dan alle andere laadtechnologieën die op dit moment beschikbaar zijn. Wij beschikken over 4 snelladers die tot 250 kW levert, en 12 snelladers met CCS-compabiliteit tot 150 kW.

Dit wordt door middel van speciale kabels gedaan die de laadapparatuur aan boord omzeilen. De oplader is net zo eenvoudig in gebruik als de thuislader. Voor het snelladen van uw Tesla bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk alle Superchargers stations op www.teslamotors.com