Terras Drachten

Ontdek het charmante terras van Van der Valk Hotel Drachten, waar gezelligheid en genieten hand in hand gaan. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen middag met een goed glas wijn of een gezellige koffiedate met vrienden, bij ons terras bent u aan het juiste adres.

Terras in de middag

Stelt u zich een warme zomerdag voor, de zon schijnt en er hangt een ontspannen sfeer in de lucht. Wat is er nu beter dan neer te strijken op ons heerlijke terras? Onderweg voor werk of fun en op zoek naar een fijne lunch plek? Op ons terras kunt u heerlijk lunchen en even tot rust komen. Verder is het natuurlijk een hele geschikte plek voor gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s. Voor liefhebbers van wijn is er geen tekort aan keuze op ons terras. Van lichte en verfrissende witte wijnen tot volle en krachtige rode wijnen, onze menukaart biedt een uitgebreid assortiment. Of u nu een kenner bent die op zoek is naar het perfect glas wijn bij uw diner of gewoon wil genieten van een lekker glas wijn in goed gezelschap, op ons terras zitten is altijd een top idee!

Ook liefhebbers van koffie komen aan hun trekken op het terras van Hotel Drachten. Geniet van een perfect gezette espresso, cappuccino of latte terwijl u ontspant en tot rust komt op ons zonnige terras in Drachten. Klik op de barkaart knop om ons assortiment te bekijken.

Barkaart

Terras in de avond

Dit gezellige terras, prachtig versierd met romantische buitenverlichting, is niet alleen overdag, maar ook 's avonds geopend. Nog even een drankje drinken na een productieve werkdag of gezellig borrelen, ons terras is hier helemaal perfect voor. Dineren is tijdens warm weer natuurlijk ook heerlijk. Benieuwd naar wat erbij ons op het menu staat? Kijk dan hier.