Bowlen in Drachten

Een gezellig avondje op stap met familie, vrienden of collega's? Ga gezellig bowlen bij Bowling Drachten, gelegen naast het hotel! Bowling en Hotel Drachten, al sinds 1980 een garantie voor een succesvol uitje!

Bowlen bij Hotel Drachten

Bowling- & Partycentrum Drachten is gevestigd in hetzelfde gebouw als Hotel Drachten. De bowling beschikt over 10 volautomatische bowlingbanen. U kunt hier van dinsdag tot en met zondag terecht. Wilt u een bowlingbaan reserveren, dat kan! 

Reserveren

Bowlen als personeelsuitje 

Bent u op zoek naar het perfecte personeelsuitje? Of wilt u op een gezellige manier uw vergadering afsluiten? In ons hotel is een bowlingbaan gelegen! U kunt zo vanuit het hotel het bowlingcentrum in lopen. De bowlingbaan leent zich daarom uitstekend voor een personeelsfeest met een gezellige activiteit. 

Kom gezellig bowlen bij Bowling Drachten en geniet van ons kennismakingsarrangement. Hierbij kunt u € 16,50 per persoon genieten van:

  • één uur bowlen
  • onbeperkt drankjes
  • borrelplateau en gesorteerde hapjes

Geniet van het kennismakingsarrangement in combinatie met een vergaderarrangement! Het arrangement is te reserveren via tel: 0512-586307 of email: sales@drachten.valk.com

Discobowlen in Drachten 

Elke vrijdag- en zaterdagavond kunt u Magic Bowlen in het bowlingcentrum! De bowling wordt omgetoverd in discosferen met muziek, licht- en rookshows, special effects en lichtgevende bowlingbanen en kegels. Ideaal als leuke activiteit tijdens een personeelsuitje of tijdens de jaarlijkse familiedag

Bowlen met een groep

Wilt u met een groep gaan bowlen, bijvoorbeeld als vrienden- of bedrijfsuitje of misschien als een leuke en afwisselende activiteit tijdens uw jubileumfeest? Kom dan gezellig eten bij Hotel Drachten om daarna de avond gezellig voort te zetten in de bowling. Het perfecte groepsuitje! Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij:

Afdeling Sales (op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00 uur)
T: 0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com