Dinner and a Movie arrangement Drachten

Bij Van der Valk Hotel Drachten kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner waarna u de avond afsluit* met een film naar keuze bij De Bios Drachten (5 minuten rijden vanaf het hotel). Voor € 47,50 per persoon combineert u uw filmbezoek met een diner bij Van der Valk Hotel Drachten. Ook wanneer u niet bij ons overnacht, kunt u gebruikmaken van deze deal!

Avondje uit in Drachten? Dinner and a Movie!

Een gezellig avondje uit in Drachten? Kom dineren bij Van der Valk en pak daarna een filmpje bij De Bios Drachten*! Benieuwd naar het 3-gangen keuzemenu? Bekijk hier de menukaart!

De Bios Drachten biedt een breed scala aan films. Benieuwd welke films momenteel draaien? Bekijk hier het actuele filmaanbod! Voor vragen over de films kunt u contact opnemen met De Bios Drachten (T: 0512 54 38 06).

*Wenst u voorafgaand aan het diner naar de film te gaan en gebruik te maken van het Dinner and a Movie arrangement, dan dient u voorafgaand aan uw bioscoopbezoek de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten.

Prijs en reserveren Dinner and a Movie

Voor € 47,50 per persoon combineert u uw diner bij Van der Valk met een bezoek aan De Bios. Reserveren van dit arrangement is verplicht bij zowel Van der Valk Hotel Drachten (T: 0512 52 07 05) als bij De Bios Drachten (T: 0512 54 38 06).

Voorwaarden Dinner and a Movie arrangement 

- Het arrangement is exclusief dranken en exclusief filmtoeslagen. Het arrangement is niet mogelijk in combinatie met andere acties, specials, kortingen en/of evenementen.
- Het arrangement is dagelijks te reserveren, uitgezonderd feestdagen en in de kerstvakantie. 
- Dinner and a Movie vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij Van der Valk Hotel Drachten.
- De Dinner and a Movie voucher is alleen in te leveren bij De Bios Drachten wanneer u op dezelfde dag dineert bij Van der Valk Hotel Drachten.