Dinner and a Movie arrangement Drachten

Bij Van der Valk Hotel Drachten kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner waarna u de avond afsluit* met een film naar keuze bij De Bios Drachten (5 minuten rijden vanaf het hotel). Voor € 47,50 per persoon combineert u uw filmbezoek met een diner bij Van der Valk Hotel Drachten. Ook wanneer u niet bij ons overnacht, kunt u gebruikmaken van deze deal!

Avondje uit in Drachten? Dinner and a Movie!

Een gezellig avondje uit in Drachten? Kom dineren bij Van der Valk en pak daarna een filmpje bij De Bios Drachten*! Benieuwd naar het 3-gangen keuzemenu? 

De Bios Drachten biedt een breed scala aan films. Benieuwd welke films momenteel draaien? Bekijk hier het actuele filmaanbod! Voor vragen over de films kunt u contact opnemen met De Bios Drachten (T: 0512 54 38 06).

*Wenst u voorafgaand aan het diner naar de film te gaan en gebruik te maken van het Dinner and a Movie arrangement, dan dient u voorafgaand aan uw bioscoopbezoek de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten.

Prijs en reserveren Dinner and a Movie

Voor € 47,50 per persoon combineert u uw diner bij Van der Valk met een bezoek aan De Bios. Reserveren van dit arrangement is verplicht bij zowel Van der Valk Hotel Drachten (T: 0512 52 07 05) als bij De Bios Drachten (T: 0512 54 38 06).

Voorwaarden Dinner and a Movie arrangement 

- Het arrangement is exclusief dranken en exclusief filmtoeslagen. Het arrangement is niet mogelijk in combinatie met andere acties, specials, kortingen en/of evenementen.
- Het arrangement is dagelijks te reserveren, uitgezonderd feestdagen en in de kerstvakantie. 
- Dinner and a Movie vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij Van der Valk Hotel Drachten.
- De Dinner and a Movie voucher is alleen in te leveren bij De Bios Drachten wanneer u op dezelfde dag dineert bij Van der Valk Hotel Drachten.