Diner en Bios Drachten arrangement

Bij Van der Valk Drachten kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner waarna u de avond afsluit* met een film naar keuze bij De Bios Drachten (5 minuten rijden vanaf het hotel). Voor €47,50 per persoon combineert u uw filmbezoek bij De Bios in Drachten met een culinair diner bij Van der Valk Hotel Drachten. Ook wanneer u niet bij ons overnacht, kunt u gebruikmaken van deze deal! Wilt u wel graag overnachten in ons hotel? Bekijk hier de mogelijkheden!

Avondje uit in Drachten? Diner en Bios Drachten

Een gezellig avondje uit in Drachten? Kom dineren bij Van der Valk en pak daarna een filmpje bij De Bios Drachten! Benieuwd naar ons 3-gangen keuzemenu? Bekijk hier de menukaart!

De Bios Drachten biedt een breed scala aan films. Benieuwd welke films momenteel draaien? Bekijk hier het actuele filmaanbod! Voor vragen over de films kunt u contact opnemen met De Bios Drachten (T: 0512 54 38 06).

*Wenst u voorafgaand aan het diner naar de film bij De Bios Drachten te gaan en gebruik te maken van het Diner en Bios Drachten arrangement, dan dient u voorafgaand aan uw bioscoopbezoek de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten. Deze zijn namelijk niet beschikbaar bij De Bios Drachten. Houdt daarnaast rekening met de openingstijden van het restaurant en de keuken van Van der Valk Drachten en eventuele drukte wat kan zorgen voor vertraging. Kom dus op tijd dineren, zodat je de film niet mist.

Prijs en reserveren Diner en Bios Drachten arrangement

Voor €47,50 per persoon combineert u uw diner bij Van der Valk Drachten met een bezoek aan De Bios in Drachten. Reserveren van dit arrangement is verplicht bij zowel Van der Valk Hotel Drachten (T: 0512 52 07 05) als bij De Bios Drachten (T: 0512 54 38 06).

Voorwaarden Diner en Bios Drachten arrangement

- Het arrangement is exclusief dranken en exclusief toeslagen. 
- Het arrangement is niet mogelijk in combinatie met andere acties, specials, kortingen en/of evenementen. 
- Het arrangement is dagelijks te reserveren, uitgezonderd feestdagen en in de kerstvakantie.
- Diner en Bios vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij Van der Valk Hotel Drachten.
- De Diner en Bios voucher is alleen in te leveren bij De Bios Drachten wanneer u op dezelfde dag dineert bij Van der Valk Hotel Drachten.