Zondagsbrunch 2.0

Ons restaurant is tot en met 14 januari gesloten. Helaas kan daarom de Zondagsbrunch voorlopig niet plaatsvinden. Onze excuses en we hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen!

 

Hoe start u uw perfecte zondag? Eerst even uitslapen, rustig de dag beginnen met een krantje, wellicht een ontbijt op bed. Of dekt u de ontbijttafel uitgebreid, met verse croissants, gebakken eitjes en jus d'orange? Hoe lekker is het als dit voor u wordt gedaan? Start de zondag goed met een uitgebreide brunch bij Van der Valk Hotel Drachten!

Uitgebreid en luxe brunchen? Hotel Drachten!

Het ultieme zondaggevoel beleven? Geniet van de Zondagsbrunch 2.0 in ons hotel. Ter ere van ons 20-jarig bestaan hebben we de Zondagsbrunch nieuw leven in geblazen. Vanaf heden introduceert Van der Valk Hotel Drachten de Zondagsbrunch 2.0! Deze Zondagsbrunch is uitgebreider en luxer dan ooit tevoren. Komt u 'm proberen?

Geniet van de Zondagsbrunch 2.0

U wordt verwelkomd met een feestelijk bruisend aperitief (ook non-alocholisch). Verder bestaat de nieuwe Zondagsbrunch uit veel heerlijkheden, zoals een soep, diverse luxe belegde broodjes, verse salades, diverse warme en koude gerechten en afsluitend een feestelijk Grand Dessert! Dat is pas een goed begin van de zondag! Bij de brunch zijn vruchtensappen, melk en koffie/thee inbegrepen. Ook aan de kinderen is gedacht! We serveren gerechten die zeker in de smaak vallen bij de kleine gasten. De brunch start iedere zondag om 12.00 uur. Eindtijd is circa 14.30 uur. 

De brunch wordt tijdelijk uitgeserveerd aan tafel

Vanwege de huidige maatregelen wordt de brunch tijdelijk uitgeserveerd aan tafel in 3 gangen. Daarnaast vindt de brunch plaats in het restaurant, in plaats van de Dokkum zaal. 

Prijs Zondagsbrunch 2.0

Prijs volwassenen: € 27,50 p.p.*
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 15,00 p.p.*
Prijs kind t/m 3 jaar: gratis

*Uitgezonderd feestdagen.

Zondagsbrunch alleen op basis van reservering

Ons restaurant is tot en met 14 januari gesloten. Helaas kan daarom de Zondagsbrunch voorlopig niet plaatsvinden. Onze excuses en we hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen!