Zondagsbrunch

Zondagsbrunch Hotel Drachten

Hoe start u uw perfecte zondag? Eerst even uitslapen, rustig de dag beginnen met een krantje, wellicht een ontbijt op bed. Of dekt u de ontbijttafel uitgebreid, met verse croissants, gebakken eitjes en jus d'orange? Hoe lekker is het als dit voor u wordt gedaan? Start de zondag goed met een uitgebreide brunch bij Van der Valk Hotel Drachten!

Uitgebreid en luxe brunchen? Hotel Drachten!

Het ultieme zondaggevoel beleven? Geniet van de Zondagsbrunch die elke zondag om 12.00 uur in buffetvorm wordt gepresenteerd in onze Dokkum zaal. De Zondagsbrunch is uitgebreider en luxer dan ooit tevoren. Schuift u gezellig aan?

Geniet van het Zondagsbrunchbuffet

U wordt verwelkomd met een feestelijk bruisend aperitief (ook non-alcoholisch). Verder bestaat het brunchbuffet uit veel heerlijkheden, zoals een soep, diverse broodjes, luxe beleg, verse salades, diverse warme en koude gerechten en afsluitend een feestelijk Grand Dessert! Dat is pas een goed begin van de zondag! Bij de brunch zijn vruchtensappen, melk en koffie/thee inbegrepen. De brunch start iedere zondag om 12.00 uur. Eindtijd is circa 14.30 uur. 

Zondagsbrunch voor kinderen

Ook aan de kleine gasten is gedacht! We serveren gerechten die zeker in de smaak vallen bij de kleine gasten. Op het buffet staan diverse snacks voor kinderen, zoals mini frikadellen, kipnuggets, gehaktballetjes en poffertjes.

Prijs Zondagsbrunch

Prijs volwassenen: € 29,50 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 15,00 p.p.
Prijs kind t/m 3 jaar: gratis

Zondagsbrunch alleen op basis van reservering

Start u de zondag met een uitgebreide brunch bij Hotel Drachten? Reserveer telefonisch (via +31 512 52 07 05) een tafel of online via onderstaande button.

Reserveer hier uw tafel