Lunchen bij Van der Valk Drachten

Bent u op zoek naar een restaurant in Drachten waar u kunt genieten van een heerlijke, uitgebreide lunch? Bij Van der Valk Hotel en Restaurant Drachten bent u aan het juiste adres. Onze keukenbrigade bereidt de lekkerste warme en koude lunchgerechten voor u. Kiest u de uitsmijter, een heerlijk broodje of een rijkgevulde salade?

Zakenlunch bij Restaurant Drachten

Op zoek naar een locatie waar u met uw zakenpartner kunt lunchen? Ook met uw zakelijke gezelschap bent u welkom voor een uitgebreide lunch. Spreken u en uw zakenrelatie af op een locatie in Noord-Nederland, dan is onze locatie de perfecte uitvalsbasis! Ons à la carte restaurant is gelegen aan de snelweg, en zowel vanuit Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Assen goed te bereiken.

Lunchen buiten de deur

Niets is lekkerder dan buiten de deur lunchen, toch? Tussen 10.00 en 17.00 uur serveren wij onze lunchgerechten. Neem plaats in ons restaurant, of bij mooi weer, op ons terras! Op onze à la carte menukaart staan verschillende sandwiches, soepen en salades. Ook aan onze vegetarische en veganistische gasten is gedacht!

Bekijk hier de lunchkaart

Openingstijden restaurant - lunch

Wij serveren de lunch dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden van ons restaurant en het terras zijn als volgt:

Openingstijden restaurant
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 23:00 uur.
Zaterdag en zondag van 09:00 - 23:00 uur.

Openingstijden terras (indien mooi weer)
Dagelijks van 8:00 - 23:00 uur.

Tafel reserveren voor de lunch?

Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Zowel met als zonder hotelovernachting kunt u een tafel reserveren via onze receptie via het telefoonnummer (+31) 512 52 07 05, of reserveer uw tafeltje online via onderstaande button.

Reserveer hier uw tafel