Locatie voor meetings, feesten, bijeenkomsten

Business & Events Drachten

Zalen voor diverse doeleinden

Multifunctionele zalen

Voor iedere gelegenheid bieden wij dé perfecte ruimte! Met 9 multifuntionele zalen (waarvan 3 boardrooms) zijn wij de locatie voor bijeenkomsten, feesten en evenementen met gezelschappen van 2 tot 240 personen! Bespreek de mogelijkheden met onze Sales medewerkers. Alvast even rondkijken? Bekijk hier onze virtuele tour!

T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Feest, receptie, bruiloft

Feestlocatie

Ook voor een besloten familiefeest, verjaardag, bruiloft of receptie bent u bij ons aan het juiste adres! Breid uw feest uit met een van de smaakvolle buffetten en drankenarrangementen. Neem contact op met de afdeling Sales voor de mogelijkheden!

T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Zakelijke bijeenkomsten

Met onze centrale ligging in Noord-Nederland zijn wij de ideale uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, seminars en vergaderingen. Onze Sales collega's staan voor u klaar om samen met u de gewenste bijeenkomst samen te stellen!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsuitje, dan is Van der Valk Hotel Drachten een uitstekende keuze! Met een prachtige ligging in het hart van de provincie, bieden het hotel en de omgeving tal van mogelijkheden voor leuke en originele personeelsuitjes.

Bent u op zoek naar een prettig verblijf voor een groot gezelschap? Bij Van der Valk hotel Drachten is het mogeiijk om voor een grote groep hotelkamers te reserveren. Wij hebben verschillende hotelkamers, zoals de standaardkamer, comfort kamer, mindervalide kamer, wellness suite en een appartement.

Wees welkom bij Hotel Drachten voor een besloten familiefeest, een verjaardagsfeest, uw bruiloft, een receptie of een andere gelegenheid. Met onze 10 multifunctionele zalen (waarvan 3 boardrooms) bieden wij een breed scala aan mogelijkheden!