Locatie voor meetings, feesten, bijeenkomsten

Business & Events Drachten

Zalen voor diverse doeleinden

Multifunctionele zalen

Voor iedere gelegenheid bieden wij dé perfecte ruimte! Met 9 multifuntionele zalen (waarvan 3 boardrooms) zijn wij de locatie voor bijeenkomsten, feesten en evenementen met gezelschappen van 2 tot 240 personen! Bespreek de mogelijkheden met onze Sales medewerkers. Alvast even rondkijken? Bekijk hier onze virtuele tour!

T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Feest, receptie, bruiloft

Feestlocatie

Ook voor een besloten familiefeest, verjaardag, bruiloft of receptie bent u bij ons aan het juiste adres! Breid uw feest uit met een van de smaakvolle buffetten en drankenarrangementen. Neem contact op met de afdeling Sales voor de mogelijkheden!

T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Zakelijke bijeenkomsten

Met onze centrale ligging in Noord-Nederland zijn wij de ideale uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, seminars en vergaderingen. Onze Sales collega's staan voor u klaar om samen met u de gewenste bijeenkomst samen te stellen!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Buffetten

Eet smakelijk!

Buffetten

Breid uw verjaardagsfeest, personeelsuitje of receptie uit met een heerlijk buffet! Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met de afdeling Sales. Zij helpen u graag uw perfecte bijeenkomst samenstellen!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com