Locatie voor meetings, feesten, bijeenkomsten

Business & Events Drachten

Zalen voor diverse doeleinden

Multifunctionele zalen

Voor iedere gelegenheid bieden wij dé perfecte ruimte! Met 9 multifuntionele zalen (waarvan 3 boardrooms) zijn wij de locatie voor bijeenkomsten, feesten en evenementen met gezelschappen van 2 tot 240 personen! Bespreek de mogelijkheden met onze Sales medewerkers. Alvast even rondkijken? Bekijk hier onze virtuele tour!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Zakelijke bijeenkomsten

Met onze centrale ligging in Noord-Nederland zijn wij de ideale uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, seminars en vergaderingen. Onze Sales collega's staan voor u klaar om samen met u de gewenste bijeenkomst samen te stellen!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Feest, receptie, bruiloft

Feestlocatie

Ook voor een besloten familiefeest, verjaardag, bruiloft of receptie bent u bij ons aan het juiste adres! Breid uw feest uit met een van de smaakvolle buffetten en drankenarrangementen. Neem contact op met de afdeling Sales voor de mogelijkheden!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com

Gezellig met uw collega's het jaar feestelijk afsluiten of beginnen met een kerst- of nieuwjaarsborrel? Het kan bij Van der Valk Drachten!

Buffetten

Eet smakelijk!

Buffetten

Breid uw verjaardagsfeest, personeelsuitje of receptie uit met een heerlijk buffet! Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met de afdeling Sales. Zij helpen u graag uw perfecte bijeenkomst samenstellen!
T: 0512-586307
E: sales@drachten.valk.com