Vergaderen in Drachten

Vergaderen op een centrale plek in Noord-Nederland? Het Friese Drachten is dé perfecte locatie! Met onze strategische ligging en verschillende zalen bieden wij dé uitkomst voor zakelijke trainingen, vergaderingen, bijeenkomsten en seminars in Noord-Nederland!

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Van der Valk Hotel Drachten is dé vergaderlocatie in Noord-Nederland. Voor zakelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres. Het hotel is gelegen aan de N31 richting Leeuwarden. Ook zit u zo op de A7 richting Groningen of Heerenveen. De N381 leidt u door de provincie Friesland en Drenthe naar Emmen. Voor zakelijke bijeenkomsten (al dan niet met overnachting) dé ideale uitvalsbasis in Noord-Nederland!

Vergaderzalen Drachten

Van der Valk Hotel Drachten beschikt over 10 multifunctionele zalen waarvan 3 boardrooms, geschikt voor diverse doeleinden. Voor een vergadering, bijeenkomst, training of seminar bent u bij Hotel Drachten aan het juiste adres. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ook wanneer uw vergadering (deels) online plaatsvindt kan Hotel Drachten u van dienst zijn. Bespreek de mogelijkheden omtrent een hybride bijeenkomst met onze Sales collega's.

Bijeenkomst organiseren?

Onze medewerkers van de afdeling Sales helpen u graag om er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken.

Business & Events brochure

Afdeling Sales (op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00 uur)                
T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com

Heeft u al eens nagedacht over hybride vergaderen? Bekijk hier hoe uw vergadering online door kan gaan.