aan tafel met ... Annet

Mijn naam is Annet Mossel, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Kollum. Binnen Van der Valk Hotel Drachten werk ik momenteel als Hotel Manager.

Wat mijn werk zo leuk maakt is dat mijn functie heel veelzijdig is met veel uiteenlopende taken, waarbij ik kort gezegd de grote lijnen van alle afdelingen mag monitoren en bijsturen waar nodig is. Dit gaat van prijsstelling van onze bowling, personeelsbudgetten, menukaart inrichting, arrangementen voor hotelgasten, afvalstromen en nog veel meer. Ik hou ervan dat ik uitdaging heb in mijn werk. Als ik ’s ochtends binnen kom in het hotel heb ik een bepaalde planning voor die dag, maar gedurende de dag loopt het altijd anders. Dit maakt mijn werk zo uitdagend en leuk, geen dag is hetzelfde en saai is het nooit!

Werken bij Hotel Drachten is super leuk, omdat wij een heel gevarieerd team hebben met verschillende generaties en achtergronden. Ook even een shout out naar onze General Manager Sjoerd Langebeek, welke het mede mogelijk maakt dat de sfeer binnen het hotel zo goed is!

Naast dat het werken in Hotel Drachten super leuk en uitdagend is, geniet ik ook van de vele personeelsaanbiedingen en andere acties dat Van der Valk aanbiedt. Zo ga ik regelmatig overnachten met mijn gezin bij collega hotels, omdat wij als medewerkers super voordelig kunnen overnachten binnen Van der Valk.