Condoleance Drachten

Het verliezen van een dierbare brengt verdriet en leegte met zich mee. Maar er zijn helaas ook een hoop dingen die geregeld moeten worden. Als u op zoek bent naar een mooie en rustgevende locatie om na de uitvaart bij elkaar te komen voor een condoleance, dan bent u bij Van der Valk Hotel Drachten in goede handen. 

Condoleance locatie Friesland

Medeleven betuigen na het overlijden van een dierbare is nooit gemakkelijk. Wij kunnen u helpen om het wat gemakkelijker te maken. Wanneer u op zoek bent naar een condoleance locatie in Friesland, kunt u terecht bij ons Van der Valk Hotel Drachten. Het hotel is een fijne condoleance locatie in Friesland met een rustige en kalmerende sfeer, waar u bij elkaar kunt komen met uw geliefden na de uitvaart. Het hotel ligt tevens op circa 5 minuten afstand van het Crematorium en Uitvaartcentrum Wâldhôf Drachten of Uitvaartcentrum Slingehof. Op deze manier kunt u de uitvaart goed combineren met een condoleance in het hotel.

Waarom een condoleance bij Van der Valk Hotel Drachten?

Van der Valk Hotel Drachten is gunstig gelegen door de uitvalswegen A7 en N31. Daarnaast zijn er 2 uitvaartcentra in de omgeving van het hotel, waardoor dit een ideale plek is om een condoleance te houden. Wij nemen alle zorg voor u uit handen en verzorgen de condoleance passend bij de wensen. Daarnaast beschikt het hotel over diverse ruimtes, of u nu op zoek bent naar een ruimte voor een kleine condoleance of voor een groter gezelschap, Van der Valk Hotel Drachten belooft u een warme, waardige plek om dierbare te eren.

Tevens heeft u of uw familie de mogelijkheid om na de condoleance in het hotel te verblijven voor een fijn samenzijn in ons restaurant en/of wellicht voor een overnachting voor familie die niet uit de buurt komt. 

Meer informatie

Wij ontzorgen en helpen u graag bij het organiseren van een condoleance in Van der Valk Hotel Drachten. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, een kijkje komen nemen of heeft u gewoon een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Onze afdeling Sales is niet dagelijks aanwezig op locatie, maar wij maken graag een afspraak met u via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres!

T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com