Condoleance

Wanneer een dierbare overlijdt, is er een groot verdriet en leegte. Een condoleance en begrafenis of crematie regelen neemt veel tijd in beslag, terwijl u die tijd liever wilt besteden aan het nemen van afscheid. Van der Valk Hotel Drachten neemt de organisatie van de condoleance daarom graag uit handen. 

Condoleance bij Hotel Drachten

Wij verzorgen uw condoleance op passende wijze naar de laatste wensen van uw dierbare. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn.

Hotel Drachten beschikt over diverse besloten ruimtes waar u de overledene samen met familieleden en vrienden kunt herdenken. Indien gewenst kunnen familieleden en vrienden in het hotel overnachten.

Condoleance nabij Crematorium Waldhof & uitvaartcentrum Slingehof

Het hotel is goed te bereiken door de uitvalswegen A7 en N31. Crematorium Wâldhôf en uitvaartcentrum Slingehof vindt u op 5 minuten rijafstand. Zo kunt u de crematie of begrafenis goed combineren met een condoleance of herdenking bij Hotel Drachen. 

Neem contact op met de afdeling Sales om een afspraak in te plannen. Wij staan graag voor u klaar om op korte termijn de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u bekijken welke zaal in aanmerking komt.

Afdeling Sales (op werkdagen bereikbaar van 09:00-17:00 uur)                
T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com