Aan tafel met ... Dinie

30 juni 2021

Dinie is in augustus dit jaar alweer 20 jaar werkzaam in de huishoudelijke dienst bij Van der Valk Drachten! Wat een mijlpaal! Ze kwam hier werken toen Sjoerd nog als klein jongetje het gras rondom het hotel maaide en werkt hier nog altijd met veel plezier.

In de weekenden vertoeft Dinie altijd op de camping en heeft ze graag haar kleinkinderen om haar heen, maar doordeweeks schittert ze bij Van der Valk Drachten.

Dinie start de dag altijd met 2 kopjes koffie, kijkt even op de social media en gaat dan naar het werk. Op het werk heeft ze een vaste schoonmaakroutine; de gang, het magazijn, de personeel douches en de ontbijtzaal. “Het leukste vind ik de andere dames om me heen. Het is altijd gezellig. Ik ga nog altijd met plezier naar m’n werk”.

In de coronatijd miste Dinie vooral de reuring in het hotel: “Het was erg rustig. Ook konden gasten niet echt genieten van hun verblijf, lijkt me. Met het eten op de kamer in plaats van in het restaurant”. Ook het werk van Dinie werd anders. Ze pakte andere schoonmaakklusjes op, zoals het lappen van de ramen en het schoonmaken van de trappenhallen. Nu komt Dinie weer terug in haar gewone ritme: “Gelukkig konden we ook tijdens de coronatijd nog gewoon naar de camping, maar toch ben ik blij dat we weer terug gaan naar het normale”.