Personeelsuitje

Als u nog op zoek bent naar een geschikte locatie voor een personeelsuitje, dan is Van der Valk Hotel Drachten een uitstekende keuze. Met een prachtige ligging in het hart van de provincie, bieden het hotel en de omgeving tal van mogelijkheden voor leuke en originele personeelsuitjes.

Een personeelsuitje is ook de ideale gelegenheid om de banden met uw collega's aan te halen en samen plezier te maken. Bij Hotel Drachten kunnen we u helpen bij het samenstellen van een arrangement passend bij uw bedrijf. 

Bowlen met het personeelsuitje 

Bent u op zoek naar het perfecte personeelsuitje? Of wilt u op een gezellige manier uw vergadering afsluiten? In ons hotel is een bowlingbaan gelegen! U kunt zo vanuit het hotel het bowlingcentrum in lopen. De bowlingbaan leent zich daarom uitstekend voor een personeelsfeest met een gezellige activiteit. Kom gezellig bowlen bij Bowling Drachten en geniet van ons kennismakingsarrangement. Hierbij kunt u € 16,50 per persoon genieten van:

  • één uur bowlen
  • onbeperkt drankjes
  • borrelplateau en gesorteerde hapjes

Geniet van het kennismakingsarrangement in combinatie met een vergaderarrangement! Het arrangement is te reserveren via tel: 0512-586307 of email: sales@drachten.valk.com

Meer info bowlen Drachten

Personeelsuitje met overnachting

Vindt u het leuk om na het personeelsuitje gezellig met elkaar in het hotel te verblijven? Boek dan een personeelsuitje met overnachting! Ook dat is mogelijk bij Van der Valk Hotel Drachten. Het hotel beschikt over comfortabele kamers en suites die van alle gemakken voorzien zijn. Zo kunt u na een dag vol activiteiten heerlijk ontspannen en bijtanken voor de volgende dag. Ook kunt u tijdens uw personeelsuitje met overnachting kiezen voor een arrangement inclusief diner, ontbijt of bijvoorbeeld een gezellige borrel.

Personeelsuitje Friesland

Friesland is een prachtige provincie met volop mogelijkheden voor leuke en originele personeelsuitjes. Bij Van der Valk Hotel Drachten kunt u genieten van alles wat Friesland te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld een rondvaart door de historische grachten van Leeuwarden, een bezoek aan het beroemde skûtsjemuseum in Earnewâld, of een gezellige dag in het prachtige natuurgebied de Alde Feanen. Er is genoeg te doen tijdens een personeelsuitje in Friesland. 

Wilt u meer ideeën voor uw personeelsuitje? Wat dacht u bijvoorbeeld van een actieve fietstocht door de Friese natuur of een potje bowlen met het team op de naastgelegen bowlingbaan van het hotel en daarna gezellig met elkaar dineren. Heeft u zelf leuke ideeën voor personeelsuitjes? Dan horen we het graag, zodat we u kunnen helpen bij het organiseren van het personeelsuitje naar wens.

Kom naar Hotel Drachten voor uw personeelsuitje

Kortom, bij Van der Valk Hotel Drachten bent u aan het juiste adres voor een geslaagd personeelsuitje in Friesland. Of u nu op zoek bent naar leuke ideeën, een dagprogramma, een overnachting of een combinatie van alles, alles is mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur bereiken. 

T:  0512 - 58 63 07
E: sales@drachten.valk.com