Musical De Tocht

In de Nederlandstalige Musical De Tocht nemen vijf vroegere schaatsvrienden u mee in hun avontuur; het schaatsen van de Elfstedentocht. In hun verhaal staan afzien, passie, verbroedering en keuzes maken centraal. Het schaatsverhaal van deze vrienden wordt ondersteund door indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en natuurlijk het decor van de Friese elf steden. Kortom: een meeslepende musical die u gezien moet hebben wanneer u in Friesland verblijft!

Musical over de Elfstedentocht in Leeuwarden

Deze elfstedentocht-musical wordt gespeeld in het speciaal daarvoor gebouwde Friso Theater in Leeuwarden, gelegen op slechts 30 autominuten van Van der Valk Hotel Drachten. Het indrukwekkende theater is voorzien van een 360º ijsvloer van 2.000m2 en de nieuwste theater-technieken. Een meeslepende musical in een meeslepend decor!

Tickets voor De Tocht in Leeuwarden

Tot en met 31 januari wordt de voorstelling elke woensdag t/m zondag opgevoerd. Bij succesvolle kaartverkoop wordt de einddatum verlengd.

Tickets & info De Tocht 

Overnachten vlakbij Friso Theater

Bent u op zoek naar een verblijf in de buurt van Musical De Tocht? Op slechts 30 autominuten van Van der Valk Hotel Drachten vindt u het Friso Theater in Leeuwarden, waar de musical De Tocht wordt opgevoerd. Kom bij ons overnachten nadat u deze musical over de Elfstedentocht heeft bijgewoond! Bekijk hieronder onze kamers en boek alvast uw overnachting.

Overnachten Van der Valk Drachten

Musical De Tocht Arrangement

Wilt u extra genieten van de beleving van de musical? Ontdek hieronder dan het Musical de Tocht Arrangement van Van der Valk Hotel Drachten! Met dit arrangement kunt u voorafgaand aan de musical genieten van een heerlijk 3-gangen menu in ons restaurant. Na afloop kunt u nog even nagenieten met een heerlijke portie bitterballen in onze brasserie en vervolgens heerlijk overnachten in een standaard of comfort kamer. Let op: De kaartjes voor de musical dient u zelf te regelen, net als het vervoer naar het theater in Leeuwarden.

Musical De Tocht arrangement