Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Drachten

Let op! Ons aanbod voor Pasen wordt in 2025 bekend gemaakt.

Pasen is een vrolijk en lentefeest dat wereldwijd gevierd wordt. Het markeert niet alleen het einde van de winter, maar staat ook voor het begin van de lente. Gedurende deze tijd van het jaar ontwaken de bloemen uit hun winterslaap, worden bomen weer groen en vullen kleurrijke bloesems de lucht. Het is een tijd van samenzijn, feestelijke maaltijden en genieten met dierbaren. Vier daarom de paasdagen bij Van der Valk Hotel Drachten en maak Pasen 2025 één om nooit te vergeten!

Uit eten met Pasen?

Wilt u tijdens de paasdagen uit eten? Kom eerste of tweede paasdag gezellig met uw familie, vrienden of ander gezelschap genieten bij Van der Valk Hotel Drachten! Ook wanneer u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom! U wordt volledig ontzorgd en kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap.

Overnachten tijdens Pasen

Kom overnachten tijdens Pasen. Bij Van der Valk Hotel Drachten kunt u kiezen uit verschillende kamertypes. Ons hotel beschikt over verschillende 1- en 2-persoons hotelkamers, allen uitgerust met airconditioning, goede matrassen, koffie- en theefaciliteiten en een kleine koelkast. Wilt u bijzonder overnachten? Dan kunt u de Wellness Suite boeken. Dit kamertype is voorzien van een open badkamer, bubbelbad en een privésauna! Perfect voor een speciaal nachtje weg. Boek hier uw overnachting.