Houd deze pagina goed in de gaten voor de exclusieve deals voor valentijn. Deze worden in 2025 bekendgemaakt.

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om Valentijnsdag samen te vieren? Geniet van een geweldige ervaring bij Van der Valk Hotel Drachten. Valentijnsdag; dé dag van de romantiek en liefde. Dit is de dag om uw partner even extra in het zonnetje te zetten.

Overnachten op valentijn

Wilt u graag overnachten samen met jouw valentijn? Voor wie op zoek is naar een comfortabele en gastvrije overnachtingservaring, biedt Van der Valk Hotel Drachten een ideale bestemming. Gelegen in een mooie omgeving, biedt het hotel rust en luxe voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, waardoor gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf. Bekijk onze hotelkamers voor verschillende opties. 

Uiteten op valentijn

Ook zonder hotelovernachting bent u welkom bij het valentijnsdiner van Van der Valk Hotel Drachten. Schuif samen met uw partner gezellig aan in ons restaurant en geniet van het valentijnsdiner.

Bij Van der Valk kan u uw valentijn even extra in het zonnetje zetten. Ontdek Drachten en omgeving en geniet hierna in de avond van een culinair diner uit onze uitgebreide menukaart in ons restaurant. Sluit uw avond goed af met nog een drankje in onze sfeervolle brasserie.  

Reserveer uw tafel

De perfecte uitvalbasis voor valentijn

Valentijnsdag vieren bij Hotel Drachten biedt niet alleen de kans om de band met elkaar te versterken, maar ook om te genieten van al het moois wat Drachten en omgeving te bieden heeft. Van gezellige dorpjes tot uitgestrekte natuurgebieden en leuke activiteiten. Vergeet ook niet een strike te werpen in onze bowlingbaan naast het hotel.