Vier Oud en Nieuw bij Van der Valk Hotel Drachten

Ons Oud en Nieuw aanbod is te boeken vanaf 1 september 2024. Houd deze pagina goed in de gaten voor de exclusieve deals!

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om Oud en Nieuw te vieren?
Proost samen met het gezin, vrienden en familie op het nieuwe jaar bij Van der Valk Hotel Drachten!

Overnachten in Drachten

Gaat u tijdens Oud en Nieuw familie bezoeken in Drachten en omgeving of wilt u er heerlijk tussenuit tijdens de feestdagen en de jaarwisseling dit jaar in een andere stad beleven? Reserveer dan een hotelkamer bij Van der Valk Hotel Drachten. Een heerlijk begin van het nieuwe jaar!

Uiteten tijdens Oud & Nieuw

Wilt u tijdens Oud en Nieuw graag buiten de deur eten? Ontdek onze uitgebreide menukaart en geniet 's avonds van een culinair diner in ons restaurant. Na een culinair gerecht in ons restaurant kunt u in onze sfeervolle brasserie plaatsnemen voor een heerlijke borrel en sluit uw avond hier onvergetelijk af. 

De perfecte uitvalbasis voor Oud & Nieuw

Oud en Nieuw vieren bij Hotel Drachten biedt niet alleen de kans om gezellig samen te zijn, maar ook om te genieten van al het moois dat Drachten en omgeving te bieden heeft. Van gezellige dorpjes tot uitgestrekte natuurgebieden en leuke activiteiten. Vergeet ook niet een strike te werpen in onze bowlingbaan naast het hotel.