Kerstmarkt bij Van der Valk Hotel Drachten

Ervaar de magie van Kerst op de kerstmarkt bij Van der Valk Hotel Drachten en laat uw medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen!

Het kan best een lastige opgave zijn: een kerstpakket samenstellen waar al uw medewerkers blij mee zijn. In samenwerking met YoKado bieden wij u dé oplossing: organiseer in de week van 16 t/m 20 december 2024 een kerstmarkt voor uw personeel! Op deze manier krijgt het gehele team de kans om hun eigen kerstpakket samen te stellen op onze kerstmarkt, voorafgaand of na afloop van een gezellig kerstontbijt, diner of borrel.

Bij een deelname aan de kerstmarkt ontvangen uw medewerkers op basis van een door u gekozen bedrag een hoeveelheid aan munten waarmee producten kunnen worden uitgekozen. Denk hierbij aan eten en drinken of non-food producten zoals een trendy tas, een reiskoffer, luxe badspullen, praktische huishoudelijke producten of stijlvolle accessoires - we hebben voor ieder wat wils.

De kerstmarkt is uitsluitend beschikbaar op reservering* in combinatie met één van onderstaande kerstarrangementen. Heeft u het voornemen de bijeenkomst eerder te laten plaatsvinden dan 16 december? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

*De kerstmarkt zal enkel plaatsvinden bij voldoende aanmeldingen. Om deze reden ontvangen wij uw aanmelding graag voor 31 oktober 2024. Op 4 november zullen de geïnteresseerden worden geïnformeerd over de doorgang van de kerstmarkt. Voor meer informatie over de kerstmarkt verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Aline van YoKado via info@yokado.nl of 0513-650012.

KERSTPAKKET AL BESTELD?

Geen probleem! Ook wanneer het kerstpakket al is besteld is het mogelijk een reservering te maken voor één van onze Kerst arrangementen, welke te boeken zijn in de gehele maand december en januari.

KERSTARRANGEMENTEN

Het ontbijtbuffet is te reserveren vanaf 20 personen, het dinerbuffet vanaf 30 personen en het driegangen diner en de borrel (in- en exclusief bowlen) vanaf 15 personen. Onderstaande tarieven zijn exclusief het samenstellen van een kerstpakket:

Ontbijtbuffet à € 23,50 p.p. 
Dinerbuffet à € 36,50 p.p.
Driegangen diner à € 41,50 p.p.
Borrel o.b.v. 1 uur à € 15,50 p.p.
Borrel o.b.v. 2 uur à € 22,50 p.p.
Borrel + bowlen o.b.v. 1 uur à € 19,50 p.p.
Borrel + bowlen o.b.v. 2 uren à € 31,50 p.p.

RESERVEER NU

We kijken ernaar uit u en uw team te verwelkomen op onze sprankelende kerstmarkt bij Van der Valk Hotel Drachten! Reserveer voor 31 oktober aanstaande uw deelname aan de kerstmarkt in combinatie met één van bovenstaande arrangementen.

Reserveren is mogelijk via: sales@drachten.valk.com of 0512 – 58 63 07