Valentijnsdag bij Van der Valk Hotel Drachten

Valentijnsdag; dé dag van de romantiek en liefde. Dit is de dag om uw partner even extra in het zonnetje te zetten. Toont u uw liefde door het geven van een cadeau, of verrast u uw geliefde liever met een mooie ervaring? Bij Van der Valk Hotel Drachten bent u aan het juiste adres als u uw geliefde wilt verrassen met een romantisch 4-gangen valentijnsdiner. Of maakt u er een heel valentijnsweekend (met overnachting) van? Bij Hotel Drachten is het allemaal mogelijk.

4-gangen valentijnsdiner in Drachten

Bij Van der Valk Hotel Drachten kunt u op Valentijnsdag samen met uw geliefde genieten van een romantisch valentijnsdiner. Ook zonder hotelovernachting bent u van harte welkom om te komen dineren met uw geliefde.

Uit eten met valentijn

Schuif samen met uw partner gezellig aan bij het kaarslicht en geniet van het heerlijke 4-gangen diner. Benieuwd naar het valentijnsmenu? Bekijk 'm hieronder.

Valentijnsmenu

Tafel reserveren voor het valentijnsdiner?

Reservering is uitsluitend op basis van 2 personen. Op dinsdag 14 februari kunt u vanaf 17.00 uur aanschuiven voor het valentijnsdiner. De kosten voor het valentijnsdiner zijn € 44,50 per persoon. Optioneel kunt u een glas (5,50) Cava bijbestellen om een romantische toost uit te brengen.

Via 0512 52 07 05 kunt u telefonisch een tafel reserveren. Heeft u allergie- of dieetwensen, dan verzoeken wij u deze alvorens door te geven aan onze medewerkers.