Pinksterbrunch 2023

Uit eten met Pinksteren? Kom bij ons brunchen!

Wilt u op zondag 28 mei (Pinksteren) uit eten? Kom gezellig met uw familie, vrienden of ander gezelschap genieten van de pinksterbrunch bij Van der Valk Hotel Drachten! Ook wanneer u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom! U wordt volledig ontzorgd en kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap. 

Bruchbuffet bij Hotel Drachten, ook zonder hotelovernachting te boeken 

Op zondag 28 mei heten wij u van harte welkom bij ons pinksterbruchbuffet. Wij ontvangen u graag om 11.30 uur. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Vervolgens kunt u genieten van het uitgebreide brunchbuffet met daarop een diversiteit aan warme en koude gerechten. Uiteraard sluiten we af met een heerlijk dessertbuffet. Bij het buffet kunt u onbeperkt genieten van koffie/thee, sappen, fris, tapbier en huiswijn.

Brunch voor kinderen

Ook aan de kleine gasten is gedacht! Voor kinderen hebben we een speciaal kinderbuffet met daarop diverse snacks (mini frikadel, kipnuggets, gehaktballetjes en poffertjes) en natuurlijk zijn hier ook de sappen en fris inbegrepen.

Prijs pinksterbrunchbuffet

Prijs volwassene: € 37,50 p.p. (incl. sappen/koffie/thee/fris/tapbier/huiswijn)
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 21,50 p.p. (incl. sappen)
Kind t/m 3 jaar: gratis

Pinksterbrunch bij Hotel Drachten reserveren?

Wilt u met Pinksteren met uw gezelschap brunchen? Geniet bij ons van het uitgebreide brunchbuffet! Reserveer uw tafel op zondag 28 mei via onderstaande button. Let op: voor het reserveren van de pinksterbrunch is een volledige aanbetaling vereist. Tot 14 mei kunt u de reservering nog wijzigen of annuleren.

Pinksterbrunch reserveren

Is het niet meer mogelijk om online te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen om te kijken of er nog ruimte is voor uw gezelschap via 0512 52 07 05