Paasbrunchbuffet bij Van der Valk Drachten

Belangrijk! Onze paasbrunch op eerste en tweede paasdag zit vol! U kunt helaas niet meer reserveren voor onze paasbrunch op zondag 9 april en maandag 10 april.

Uit eten met Pasen? Kom bij ons brunchen!

Wilt u tijdens de paasdagen uit eten? Kom eerste of tweede paasdag (zondag 9 april of maandag 10 april) gezellig met uw familie, vrienden of ander gezelschap genieten van de paasbrunch bij Van der Valk Hotel Drachten! Ook wanneer u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom! U wordt volledig ontzorgd en kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap. 

Bruchbuffet bij Hotel Drachten, ook zonder hotelovernachting te boeken 

Op zondag 9 maandag en 10 april heten wij u van harte welkom bij ons brunchbuffet. Wij ontvangen u graag om 11.30 uur. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Vervolgens kunt u genieten van het uitgebreide brunchbuffet met daarop een diversiteit aan warme en koude gerechten. Uiteraard sluiten we af met een heerlijk dessertbuffet. Bij het buffet kunt u onbeperkt genieten van koffie/thee, sappen, fris, tapbier en huiswijn.

Brunch voor kinderen

Ook aan de kleine gasten is gedacht! Voor kinderen hebben we een speciaal kinderbuffet met daarop diverse snacks (mini frikadel, kipnuggets, gehaktballetjes en poffertjes) en natuurlijk zijn hier ook de sappen en fris inbegrepen. Daarnaast zijn er voor de kinderen diverse activiteiten zoals eieren schilderen en kleurplaten kleuren.

Prijs paasbrunchbuffet

Prijs volwassene: € 42,50 p.p. (incl. sappen/koffie/thee/fris/tapbier/huiswijn)
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 22,50 p.p. (incl. sappen)
Kind t/m 3 jaar: gratis

Paasbrunch bij Hotel Drachten reserveren?

Wilt u tijdens de paasdagen met uw gezelschap brunchen? Geniet bij ons van het uitgebreide paasbrunchbuffet! Reserveer uw tafel op zondag 9 of maandag 10 april via onderstaande button. Let op: voor het reserveren van de paasbrunch is een volledige aanbetaling vereist. Tot 26 maart kunt u de reservering nog wijzigen of annuleren.

Paasbrunch reserveren

Is het niet meer mogelijk om online te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen om te kijken of er nog ruimte is voor uw gezelschap via 0512 52 07 05