Pasen

Paasbrunch 2020

Op zowel eerste als tweede Paasdag, zondag 12 en maandag 13 april, presenteren wij een vrolijke Paasbrunch. Om 11:30 uur heten wij u van harte welkom met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij) bij Van der Valk Hotel Drachten. Vervolgens kunt u genieten van een uitgebreid koud en warm brunchbuffet. Ter afsluiting mag het dessertbuffet natuurlijk niet ontbreken! Gedurende de Kerstbrunch wordt er onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen geschonken.

Speciaal voor de kinderen is er een apart kinderbuffet en bieden we verschillende activiteiten, zoals een springkussen, schminken, eieren verven, kleurplaten en film kijken.

Prijs volwassene: € 33,50 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 19,00 p.p.
Kind t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel.

Heeft u zin in een meerdaags verblijf? Boek dan één van onze PaasarrangementenTevens is er een High Tea mogelijk tijdens beide Paasdagen.

PAASMENU
-
SOEP


KOUDE GERECHTEN
Uitgebreid showbuffet met onder andere: broodassortiment, royaal aanbod van koude schotels met o.a. vlees-, vis- en vegetarische salades.

WARME GERECHTEN


KINDERBUFFET
Met onder andere tomaatjes, komkommers, poffertjes, frikandelletjes, kipnuggets, friet, aardappel smileys, appelmoes en mayonaise.

DESSERTBUFFET