Moederdag 2023

Op zondag 14 mei is het Moederdag! Verwen uw moeder, oma, vriendin of buurvrouw met een sfeervolle moederdagbrunch bij Hotel Drachten. Schuif om 11.30 uur aan bij het uitgebreide brunchbuffet. Ook wanneer u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom! U wordt volledig ontzorgd en kunt optimaal genieten van het samenzijn met uw gezelschap. De moeders worden deze dag extra in het zonnetje gezet en krijgen een kleine verrassing!

Bruchbuffet bij Hotel Drachten, ook zonder hotelovernachting te boeken 

Wij ontvangen u op zondag 14 mei graag om 11.30 uur. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Vervolgens kunt u genieten van het uitgebreide brunchbuffet met daarop soep en een diversiteit aan warme en koude gerechten. Uiteraard sluiten we af met een heerlijk dessertbuffet. Bij het buffet kunt u onbeperkt genieten van koffie, thee, sappen, tapbier, huiswijn en fris.

Moederdagbrunch voor kinderen

Ook aan de kleine gasten is gedacht. Op het buffet staan diverse snacks voor kinderen, zoals mini frikadellen, kipnuggets, gehaktballetjes en poffertjes. Natuurlijk zijn ook hier de sappen en frisdranken inbegrepen.

Prijs Moederdagbrunchbuffet

Prijs: € 37,50 per persoon (incl sappen, koffie, thee, tapbier, huiswijn en fris)
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 21,50 per persoon (incl sappen en fris)
Kind t/m 3 jaar: gratis

Moederdagbrunch reserveren?

Wilt u met Moederdag met uw gezelschap brunchen? Geniet bij ons van het uitgebreide moederdagbrunchbuffet! Reserveer uw tafel op zondag 14 mei via onderstaande button. Let op: voor het reserveren van de moederdagbrunch is een volledige aanbetaling vereist. Tot zondag 30 april kunt u de reservering nog wijzigen of annuleren.

Moederdagbrunch reserveren

Is het niet meer mogelijk om online te reserveren, dan kunt u telefonisch contact opnemen om te kijken of er nog ruimte is voor uw gezelschap via 0512 52 07 05

Een extra verrassing

Bent u op zoek naar een cadeau om uw moeder mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u wanneer het weer mogelijk is heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht.

U kunt bij het reserveren aangeven een Giftcard te willen ontvangen bij de receptie.