Kerst

Kerstdiner 2019

Zowel op eerste als tweede Kerstdag bieden wij u de gelegenheid om in ons restaurant of brasserie te genieten van een overheerlijk 4-gangen keuzemenu. Het is ook mogelijk om deze gerechten van het kerstdiner à la carte te bestellen. Vanaf 16.00 uur kunt u een tafel reserveren bij Van der Valk Hotel Drachten. U heeft de keuze uit diverse aanvangstijden, op basis van beschikbaarheid.

Prijs volwassene vanaf: € 42,50 p.p.
Prijs kind 4 t/m 11 jaar vanaf: € 23,50 p.p.
Kind t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

KERSTMENU
-
AMUSE

VOORGERECHTEN
Gerookte paling
Brunoise van rode biet en appel | Crème van camembert

Trio van zalm
Ceviche | Zalmtartaar | Bonbon van gerookte zalm | Gevuld met roomkaas |
Geserveerd met frisse citroen yoghurt dillesaus

Rundercarpaccio
Truffelmayonaise | Pijnboompitten | Krokant van Parmezaan | Tomaten Kaviaar

Gekonfijt wilde eendenborst
Salade van zuurkool | Sinaasappel | Geserveerd met siroop van steranijs en port

Buffalo mozzarella
Salade van Cherry tomaatjes | Huisgemaakte pesto | Gegrilde paprika | Knoflook crostini*

SOEPEN
Bospaddenstoelen soep | Truffeltapenade | Eekhoorntjesbrood*

Tomatensoep | Crème van mascarpone en olijfolie | Gehaktballetjes

Wildbouillon | Wildpoulet | Groene kruiden | Shiitake

HOOFDGERECHTEN
Wilde zalmfilet
Saffraan risotto | Garnalensaus

Gebakken tournedos
Pompoenmousseline | Rode wijnsaus

Zacht gegaarde kalfslende
Krokant gebakken zwezerik | Appel calvados saus

Gebakken varkenshaas
Hete bliksem | Mosterd roomsaus

Hertenfilet
Notenkorst | Paddenstoelen duxelles | Rode portsaus

Tortelloni
Gevuld met pompoen | Geserveerd met geitenkaas | Tomaat | Walnoot | Mascarponesaus*

NAGERECHTEN
Proeverij van diverse nagerechten

*Vegetarische gerechten