Sauna Burgum

Op 15 autominuten vanaf het hotel ligt Sauna LeeuwerikHoeve Burgum waar je kan ontspannen en genieten in dé sauna van Friesland. Kies voor persoonlijke aandacht, hygiëne en ontspanning bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve. 

Faciliteiten 

Bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve geniet u van het ruime aanbod aan hartverwarmende sauna’s. Begin de dag met een intense zweetsessie in de traditionele Finse sauna of bouw het wat rustiger op en laat uw lichaam wennen aan de warmte in de fijne bio sauna.

Heeft u meer zin om lekker te baden? Beleef dan het ruime aanbod aan heilzame baden en ervaar de warme en koude baden voor optimale ontspanning. Lekker bubbelen in de warme whirlpools in de binnen- of buitenlucht of dobberen in het nieuwe kruidenbad onder het genot van heerlijke geuren en rustige klanken. Maak hierna een heerlijk wandeling door de tuin of kies voor een opgieting, waarbij de saunameester met een handdoek warme lucht en diverse geurende etherische oliën door de sauna verspreidt. Sluit je dag af in het restaurant van Van der Valk Hotel Drachten met een verfrissend drankje en een culinair gerecht.

Behandelingen

Wilt u nog een stapje verder en gunt u zichzelf die ultieme wellness ervaring? Maak uw dagje wellness onvergetelijk en kies uit één van de behandelingen die Sauna Burgum aanbiedt.

Kies of combineer behandelingen en massages voor het gezicht, handen, voeten of het hele lichaam. Of ervaar één van onze traditionele en rustgevende rituelen.

Openingstijden en verhuur

Maandag t/m donderdag: 10:00 – 22:30 uur
Vrijdag t/m zaterdag: 10:00 – 23:00 uur
Zondag: 10:00 – 22:00 uur
De saunafaciliteiten zijn vanaf 10:30 uur geopend.

Verhuur en verkoop
Badjas (huur): €10,-
Badhanddoek (huur): €5,-
Badslippers (koop): €10,-
Saunapakket €27,50
Saunapakket bestaande uit: badjas en 2 badhanddoeken (huur) + een paar badslippers voor mee naar huis!

Wellness arrangement 

Wilt u graag een dagje naar Sauna Burgum, maar hierna liever niet meer naar huis rijden? Boek dan ons Wellness Arrangement en geniet van een heerlijke overnachting in ons hotel inclusief een welkomstdrankje, 3-gangendiner, uitgebreid ontbijt en een dag entree voor Sauna Burgum. Benieuwd naar de Sauna Burgum actie en arrangement? Bekijk hier het Wellness arrangement.