Oerrock

Ben jij klaar voor een onvergetelijk muzikaal avontuur in het hart van Friesland? Dit jaar belooft het festival weer een niet te missen spektakel te worden, boordevol fantastische muziek, geweldige sfeer en onvergetelijke momenten in het pittoreske Ureterp.

Het Oerrock Festival is al jarenlang een van de meest geliefde muziekfestivals in Nederland. Elk jaar trekt het duizenden muziekliefhebbers vanuit alle hoeken van het land. Wat het festival zo uniek maakt, is de combinatie van een indrukwekkende line-up met een gezellige en relaxte sfeer. Of je nu een fervente rockfan bent, een liefhebber van popmuziek of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd met vrienden, het Oerrock Festival heeft voor ieder wat wils.

Wat kun je verwachten op het Oerrock Festival? Denk aan optredens van nationale en internationale topartiesten, lokale talenten die hun kunsten vertonen op de verschillende podia en een uitgebreide selectie aan eten en drinken om je energie op peil te houden.

Wil jij deel uitmaken van deze unieke ervaring? Zorg er dan voor dat je erbij bent op het Oerrock Festival in Ureterp. Koop nu je tickets, verzamel je vrienden en bereid je voor op een weekend vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten. Tot ziens op het Oerrock Festival, want niks is onmogelijk!

Overnachten vlakbij Oerrock in Ureterp

Ben jij op zoek naar een verblijf in de buurt van Oerrock in Ureterp? Op slechts 7 autominuten en 15 fietsminuten van Van der Valk Hotel Drachten vindt u het prachtige dorpje Ureterp. Kom bij ons overnachten tijdens het hemelvaartweekend van 9 tot en met 12 mei! Bekijk hieronder het Oerrock arrangement, speciaal samengesteld voor onze Oerrock fans! Wees er snel bij want vol=vol.

Bekijk het Oerrock arrangement