Ontdek de omgeving per e-scooter!

U kunt weer E-scooters bij ons huren, ook als u niet bij ons overnacht! Geniet op een geruisloze, milieuvriendelijke manier van de wind door uw haren. Met E-scooter kunt u tot wel 100 kilometer afleggen zonder tussendoor te hoeven laden. U hoeft geen helm te dragen. Een (auto of brommer) rijbewijs is wel verplicht. 

Huur een E-scooter en verken de omgeving!

De omgeving van Hotel Drachten is uitermate geschikt om per scooter te ontdekken. Via het uitgebreide knooppunten netwerk kunt u zelf uw route samenstellen of volg 1 van de routesuggesties die bij de receptie verkrijgbaar zijn.

E-scooter huren tarieven

De E-scooter is te huren voor een periode van 3 uur of een hele dag. Voor een hele dag hanteren wij 9.00u tot 18.00u. Prijzen bedragen €37.50 voor 3 uur en €57.50 voor een hele dag. Daarnaast vragen wij borg voor het huren van een E-scooter. Met z'n tweeën één E-scooter huren? Dat kan! Er is achterop genoeg plek voor een tweede persoon.

E-scooter huren Hotel Drachten, zonder hotelovernachting

Ook is het mogelijk om zonder hotelovernachting een E-scooter bij ons te huren! Vraag onze receptie naar de mogelijkheden.

E-scooter huren

Reserveer uw E-scooter via onze receptie. Zij zijn dagelijks te bereiken op (+31) 512 520705.