Restaurant

Welkom

Welkom bij Van der Valk Hotel Drachten! Wij willen dat u zich net zo comfortabel en veilig mogelijk voelt als altijd. Daarom is ook onze menukaart 'coronaproof'. Wij hopen dat u optimaal geniet van uw bezoek en wensen u een prettig diner.

Over de familie

Bijna 20 jaar geleden streek de toekan neer in Drachten. Sindsdien heeft het hotel zich onder leiding van Corry van der Valk en Tjomme Langebeek enorm ontwikkeld. Zoals het een echt familiebedrijf betaamt, is de dagelijkse leiding ruim twee jaar geleden overgedragen aan zoon Sjoerd Langebeek. Zijn broers Stijn en Derk hebben gezamenlijk de leiding over de vestiging in Groningen – Hoogkerk. In Hotel Drachten zijn wij druk bezig met concrete plannen voor een nieuw hotel. Wij hopen hierover op korte termijn meer duidelijkheid te geven en u, als gast, mee te nemen in dit gehele proces. We houden u via onze website en social media graag op de hoogte.

DUURZAAM
Wij streven ernaar om onze belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden en hiervoor zijn wij dan ook beloond met het Green Key Gold certificaat. Daarbij zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om te verduurzamen. Bijvoorbeeld door zoveel mogelijk groen rondom het hotel te behouden. Zelfs onze tuin is aangelegd met planten en struiken welke een diversiteit aan vogels en insecten aantrekken. Ook vindt u op ons terrein een bijenkolonie waarvan de honing weer wordt verkocht.

COVID-19
Helaas kunnen wij niet om de COVID-19 uitbraak heen en hebben wij de nodige maatregelen genomen om ons hotel zo goed mogelijk in te richten voor ieders veiligheid. Wij proberen hiermee dicht bij de service en kwaliteit te blijven die u van ons gewend bent. Wanneer u vragen heeft rondom de genomen maatregelen in ons hotel kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken.

ALLERGENEN
In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen. Laat het ons weten wanneer u een allergie heeft en dan zal onze keukenbrigade haar best doen om aan uw dieetwensen te voldoen.