High Tea

Wij presenteren: onze vernieuwde High Tea!

Vanaf 1 oktober a.s. presenteren wij onze volledig vernieuwde High Tea! Bij deze High Tea kunt u genieten van vernieuwde en luxere mini lekkernijen zoals macarons, caramel soesjes, mini muffins, maar ook heerlijke hartige lekkernijen zoals butterfly garnalen met chilisaus en mini quiches. Ook bij de vernieuwde High Tea heten we u van harte welkom met een welkomscocktail.

De High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uur. In deze tijd serveren wij u onbeperkt diverse soorten thee, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor koffie.*

Prijs vernieuwde High Tea: € 17.50 p.p.**

Zijn er kinderen in het gezelschap? Zij kunnen smullen van hun eigen High Tea: Vers fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, flesje fris naar keuze en een kinderijsje.

Prijs High Tea kinderen: € 9.50 p.p. (4 t/m 11 jaar), kind t/m 3 jaar gratis.**

De High Tea is mogelijk vanaf twee personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 2 dagen van tevoren. Houdt u er rekening mee dat een High Tea niet maaltijd vervangend is.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

* De overige dranken, zoals koude dranken zijn op basis van nacalculatie.
** Op feestdagen gelden andere tarieven.