Eten & Drinken

High Tea

Iets te vieren? Een afspraak met collega's, vrienden of familie? Combineer het met een gezellige High Tea in de bar/brasserie, ons restaurant of een van de zalen.

Wij heten u van harte welkom met een welkomstdrankje. Op een etagère presenteren wij diverse zoete en hartige lekkernijen waaronder macarons, bonbons, hartige wraps, scones en butterfly garnalen. 

De High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uur. In deze tijd serveren wij u onbeperkt diverse soorten thee, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor koffie.*

Prijs High Tea: € 17.50 p.p.** 

Zijn er kinderen in het gezelschap? Zij kunnen smullen van hun eigen High Tea: Vers fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, flesje fris naar keuze en een kinderijsje.

Prijs High Tea kinderen: € 9.50 p.p. (4 t/m 11 jaar), kind t/m 3 jaar gratis.**

De High Tea is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 2 dagen van tevoren. Houdt u er rekening mee dat een High Tea niet maaltijd vervangend is.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

* De overige dranken zijn op basis van nacalculatie.