Jubileumfeest

Op zoek naar een locatie om uw jubileumfeest te vieren? Van der Valk Hotel Drachten is de perfecte plek om deze bijzondere mijlpaal te vieren. We beschikken over verschillende faciliteiten zoals een bowlingbaan, we streven naar de beste kwaliteit en stellen samen graag een arrangement voor u samen die het beste past bij het jubileumfeest dat u in gedachte heeft. 

Jubileum vieren

Een jubileum vieren kan met familie, vrienden collega’s of het hele bedrijf gevierd worden. Het hoeft niet groots gevierd te worden, gezellig samenkomen met vrienden of familie en genieten van een diner, is soms al genoeg en hiermee zit u altijd goed.

Dus bent u 50 jaar geworden, zijn jullie 25 jaar getrouwd of bestaat uw bedrijf al 40 jaar? Er is altijd wel een gelegenheid om het jubileum te vieren. Een feest of iets eenvoudigs als een gezellig etentje kan het jubileum al extra speciaal maken. U kunt uw jubileum vieren in ons hotel in Drachten, wij helpen u er een onvergetelijk moment van te maken voor iedereen. Welk jubileum dan ook, wij vinden dat u het moet vieren.

Jubileumfeest organiseren

Bent u er klaar voor om een jubileumfeest te organiseren? Wij staan voor u klaar! We helpen u graag met de organisatie van uw jubileumfeest afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een feest met hapjes en drankjes, een buffet, of zelfs een overnachting na afloop van het feest. Wij staan voor u klaar. Ook als u het graag kleinschalig wilt houden met een intiem gezelschap en een gezellig diner. Passend bij uw wensen kunnen wij u helpen bij het organiseren van uw jubileumfeest. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is achterover leunen en genieten van uw jubileum.

Jubileumfeest organiseren bij Hotel Drachten?

Wilt u graag uw jubileum organiseren bij Van der Valk Hotel Drachten of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze sales afdeling via 0512 - 58 63 07 of via sales@drachten.valk.com. Onze afdeling is op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur.

Mail ons Bel ons