Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten zijn dé manier om te feesten en successen of speciale gelegenheden met collega's te vieren. Van der Valk Hotel Drachten is een uitstekende locatie voor een bedrijfsfeest. Wij kunnen u helpen om het maximale uit uw volgende feest te halen, met een arrangement naar wens. De locatie is al geregeld, maar wilt u ook hapjes bij de borrel, een buffet of misschien zelfs overnachten na het gezellige bedrijfsfeest? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten!

Offerte aanvragen

Locatie bedrijfsfeest

Een feest met het bedrijf kan een hoop geregel met zich meebrengen en het zoeken naar de ideale locatie is niet altijd even makkelijk. Bij Van der Valk Hotel Drachten hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij ons vindt u een sfeervolle bedrijfsfeest locatie in hartje Friesland met veelzijdige zalen die voldoende ruimte voor een gezellig feest bieden. Maak het compleet met onze catering- en bardiensten en wij zijn er van overtuigd dat u de locatie voor uw volgende bedrijfsfeest gevonden heeft.

Bedrijfsfeest organiseren bij Hotel Drachten

Een bedrijfsfeest organiseren op een goed bereikbare locatie doet u bij Hotel Drachten. Onze feestlocatie is ideaal gelegen nabij de A7 en N31 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook hebben wij meerdere elektrische oplaadpunten zodat u met een gerust hart uw auto kunt opladen.

We streven naar de hoogste kwaliteit en denken graag met u mee om het bedrijfsfeest volledig naar wens te organiseren. Combineer het feest met hapjes, drankjes of een gezellig buffet. Wilt u een bedrijfsfeest met overnachting? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Verblijf gezellig met alle werknemers in ons hotel na het feestje. Kom ‘s ochtends bij elkaar voor een uitgebreid ontbijtbuffet voor u weer op huis aan gaat.

Bedrijfsfeest met activiteit

Een leuke activiteit ondernemen met uw bedrijf? Kom bij ons bowlen! De bowlingbaan is gevestigd in ons hotel en leent zich daarom uitstekend voor een bedrijfsfeestje met activiteit. Natuurlijk is het mogelijk van onze buffetten te genieten in de bowling. Zo combineert u het bowlen met een heerlijk hapje en drankje en heeft u een middag- of avondvullend programma! 

Vier uw bedrijfsfeest bij Van der Valk Hotel Drachten

Wilt u uw volgende bedrijfsfeest bij Van der Valk Hotel Drachten organiseren of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze sales afdeling via 0512 - 58 63 07 of via sales@drachten.valk.com. Onze afdeling is op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur.

Mail ons Bel ons