STADSPARK GRONINGEN

Op een halfuurtje rijden vanaf hotel Van der Valk Drachten ligt het Stadspark in Groningen. Stadspark Groningen is zeker een bezoekje waard als u bij ons overnacht. Naast dat u kunt wandelen in het park, zijn er ook andere activiteiten te doen in Groningen park.

Over Stadspark Groningen

Stadspark Groningen, een groene oase in het hart van de stad biedt een schat aan natuurlijke schoonheid, historische charme en recreatieve mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een rustige wandeling, een actieve fietstocht of gewoon een plek om te ontspannen en te genieten van een picknick, Stadspark Groningen biedt voor elk wat wils.

Activiteiten

Van muziekfestivals tot kunstmarkten en sportwedstrijden, er is altijd wel iets spannends gaande in het park Groningen. Deze evenementen brengen de gemeenschap samen en bieden een geweldige gelegenheid voor families om samen te komen en te genieten van de festiviteiten.

Voor het hele gezin

Voor gezinnen met jonge kinderen is een bezoek aan de kinderboerderij in Stadspark Groningen een absolute must. Hier kunnen kinderen kennismaken met verschillende dieren, ze voeren en knuffelen terwijl ze meer leren over de natuurlijke wereld om hen heen. Het is een educatieve en leuke ervaring die zowel kinderen als ouders zal verrukken.

Verblijf bij Van der Valk Drachten

Maak uw ervaring in Stadspark Groningen compleet door te verblijven in comfort en de luxe bij Van der Valk Drachten. Ons hotel biedt stijlvolle en moderne accommodaties, uitstekende voorzieningen en warme gastvrijheid om u te verwelkomen na een dag vol avontuur in het park.

Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant, ontspan met een verfrissend drankje in onze brasserie. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!