Ontdek Eurosonic Noorderslag in Groningen en verblijf in Van der Valk: Jouw Perfecte Muzikale Getaway!

Noorderslag, hèt muziekfestival van het Noorden, dompelt Groningen onder in een vierdaags muzikaal spektakel met nieuwe opkomende bands verspreid door de hele stad. Dit is dé gelegenheid om nieuwe muzikale pareltjes te ontdekken!

Van woensdag 17 januari tot en met zaterdag 20 januari staat het centrum van Groningen in het teken van Noorderslag. Op Eurosonic (woensdag tot en met vrijdag) treden diverse internationale acts op, terwijl op zaterdag de schijnwerpers volledig gericht zijn op het Nederlandse talent.

Overnachten nabij Groningen

Overnacht op slechts een half uur van het bruisende centrum van Groningen in Van der Valk Hotel Drachten. En geniet van de ideale locatie, direct naast het busstation, waardoor het centrum van Groningen altijd binnen handbereik is.

Bent u op zoek naar een hotel waar u in de periode van 17 t/m 20 januari kunt overnachten nabij Groningen? Kies dan voor een van onze comfortabele kamers!

Overnachten

Wilt u uw ervaring uitbreiden met een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch of diner? Ontdek onze voordelige arrangementen op onze arrangementenpagina!

Van der Valk Hotel Drachten heet u van harte welkom tijdens Noorderslag. Boek nu voor een onvergetelijk verblijf in combinatie met het beste van het muzikale Noorden!

Arrangementen