INTERNATIONAAL INDOORS CONCOURS HIPPIQUE

Tijdens het komende paardensportevenement krijgt u de kans om de paardensport op wereldniveau te ervaren. Zo zult u de wereldtop in actie zien, maar ook de paardensporten zelf ervaren. Het programma omvat dressuur en springen op zowel nationaal als internationaal niveau, zelfs de jeugdruiters doen mee.

Van donderdag 21 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024 vindt het paardensportevenement plaats in Martiniplaza in Groningen.

Overnachten nabij Groningen

Wanneer u wilt overnachten in omgeving Groningen denkt u waarschijnlijk niet meteen aan Drachten. Toch is Van der Valk hotel Drachten gunstig gelegen ten opzichte van Groningen! Op slechts 30 minuten rijden vanaf Martiniplaza vindt u Van der Valk Drachten. Daarnaast maakt het busstation achter het hotel Martiniplaza goed bereikbaar. 

Zoekt u nog een hotel waar u in de periode van 21 december tot en met 6 januari kunt overnachten nabij Groningen? Kies dan uit een van onze ontspannen en comfortabele kamers!

Overnachten

Wilt u uw overnachting verder uitbreiden met een ontbijt, smaakvolle lunch of een diner? Alles is mogelijk! Neem voor een zo voordelig mogelijk verblijf dan ook eens een kijkje op onze arrangementen pagina!

Arrangementen